Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át próbálkozott sikertelenül

Startlap - Startlap
Hídvégi Krisztina 43 évesen szülte meg Vincét, tizenegy beültetés után. Bulvárösszefoglaló.

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át próbálkozott sikertelenül

A Kossuth-díjas operetténekes lánya 43 évesen szülte meg kisfiát. Oszvald Marika ebben a cikkben mesél arról, milyen küzdelem előzte meg a gyermek születését.

Bors: Berki Krisztián halála összehozta Mazsit és Hódi Pamelát

Berki Krisztián özvegye és volt párja a temetésről is közösen gondoskodnak – állítja a lapnak nyilatkozó ismerős. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Zalatnay Sarolta 60 éven át elválaszthatatlan volt Aradszky Évától: “Borzasztóan boldogok voltak”

Eredetileg Zalatnay édesanyjának fodrásza volt Aradszky László özvegye, majd a két fiatal lány életre szóló barátságot kötött egymással. Zalatnay Sarolta a Mokka stúdiójában beszélt gyászáról. Videó és további részletek itt.

Palácsik Lilla: Ki az a Delhusa Gjon?

Még férje, Visváder Tamás is elkezdett nevetni, amikor Palácsik hirtelen feltette a kérdést. A jelenet a Drágám, add az életed! című vetélkedőben esett meg, erre a linkre kattintva gyorsan visszanézheted.

Adele szerelmes fotókat posztolt új házával a háttérben, amit Sylvester Stallonétól vett 58 millió dollárért

Allen J. Schaben / Los Angeles Times via Getty Images

Bármily furcsa is, az átszámítva mintegy 21,5 milliárd forintnyi összeg valójában egy roppant kedvezményes volt, az ingatlant eredetileg majdnem kétszer ilyen magas áron hirdették. Adele és új párja, Rich Paul pedig a fényképek alapján nem is lehetne ennél boldogabb. Galéria.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő már a kulisszák mögül hívta vissza a kiesett Frohner Ferencet

Kárpáti Rebeka exe majd kiugrott a bőréből örömében, miután az utolsó utáni pillanatban “Jenő séf” úgy döntött, mégsem kell távoznia. Pedig amikor megkóstolták a húst amit sütött, kemény kritikát kapott. Videó.

Majka megint koronavírusos: “Tele vagyok olyan emlékkel, ami miatt abszolút nem tudom félvállról venni”

Majoros Péter 2020 végén több héten át kórházban volt a fertőzés miatt. Bővebben.

Csuti elárulta, miért nem szerepel kamerák előtt új párjával: “Talán a létező összes tévécsatornától megkerestek minket”

Kulcsár Edina volt férjének új barátnője nem véletlenül nem vált a bulvárlapok és tévéműsorok új szereplőjévé. Szabó Attila Csuti azt mondja, “tanult a múltból”. Részletek.

Farkas Alexandra szeptemberben érettségizik

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, aki sokáig főként 26 évvel idősebb, spirituális vezetőként tevékenykedő férje kapcsán szerepelt a bulvárhírek között, most úgy döntött, pszichológus lesz belőle. Farkas Alexandra bejegyzése legújabb önismereti tapasztalatairól itt olvasható.

II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségének hivatalos desszertje a tökéletes nyári pohárkrém

Steve Parsons/PA Images via Getty Images

A királynő uralkodásának 70. évét ünneplő alkalomra 5000 beküldött pályaműből választották ki a legjobb süteményt. A győztes Jemma Melvin állítása szerint a “nép pudingját” kívánta megalkotni. Bővebben.

(Címlapkép: MTI Fotó/Mohai Balázs)

Ez is érdekelhet

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez