Megszületett Kollányi Zsuzsi gyermeke

Startlap - Startlap
'Kicsit fáradtan, de jól vagyunk.'

Hatalmas bébibumm volt a tavaszi A Nagy Duett című műsorban, három kismama is szerepelt, Csobot Adél és Kollányi Zsuzsi versenyzőként, Nagy Adri zsűritagként vett rész, sőt, még egy kispapa is lett, Kasza Tibi felesége szintén az az adás alatt jelentette be, hogy babát várnak.

Kollányi Zsuzsi, aki Kamarás Iván partnereként versenyzett, élő adásban, produkciójuk után közölte a nagy hírt:

„Iván már nem csak rám vigyáz, már hárman vagyunk”

– mondta, miközben pocakjára tette a kezét.

“A várandósság az gondolom mindenkinek egyszerre sokkoló és egyszerre csodálatos, de életem legszebb utazása” – mondta a NLCafe-nak az énekesnő, aki párjával már tavaly óta terveztek babát.

A botrányos koncerten, melyen Majka közölte a közönséggel, hogy többé nem dolgozik együtt Curtisszel, Kollányi Zsuzsi virtuálisan volt jelent, ennek oka pedig, hogy addigra világra jött kisfiuk.

„Nagyon köszönjük mindenkinek a gratulációt, támogatást, szeretetet! Ennél nagyobb dolog tényleg nincs! Szenzációs dolog, amit csak átélni lehet – írta a közösségi oldalán az édesapa.

„Köszönjük szépen mindenkinek a sok-sok kedves szót! Jó, hogy velünk osztoztok ebben a csodában! Kicsit fáradtan, de jól vagyunk” – fejezte ki örömét Zsuzsi is.

 

 

Szülők 🙂

Közzétette: Attila Abelovszki – 2018. augusztus 8., szerda

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

Az Omega menedzsere: Mecky nem volt vírustagadó, az oltásokban nem...

képcím

Keleti Andrea: Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?

képcím

Elköltözik Magyarországról a bronzérmes olimpikon vízilabdázó...