Kiemelt Hírek 2021. május 10.

Megszületett a döntés Vitray Tamás balesete ügyében: meggyőzte a bíróságot, hogy ne vegyék el a jogsiját

Startlap Kiemelt Hírek 2021. május 10.
Eredetileg négy hónapra bevonták volna a 88 éves Vitray vezetői engedélyét, miután februárban totálkárosra törte autóját. Bulvárösszefoglaló.

Megszületett a döntés Vitray Tamás balesete ügyében: meggyőzte a bíróságot, hogy ne vegyék el a jogsiját

Eredetileg négy hónapra bevonták volna a 88 éves műsorvezető vezetői engedélyét, miután februárban totálkárosra törte autóját. Vitray Tamás levelet írt. ebben a cikkben elárulja, mi történt végül.

Till Attila megszólalt az alkoholizmusáról: “A felségem is nagyon sokszor szégyellt”

Tilla 15 éves korától kezdve 30 éven át volt az ital rabja. A függőségéről Kadarkai Endre műsorában vallott, súlyos történeteket felidézve. Videó és további részletek itt.

Hódi Pamela már haza is ért a kórházból a kislányával, Dér Heni egyre kétségbeesetten próbálja beindítani szülését

Dér Heni fotóval illusztrálta, milyen házi praktikákkal próbálkozik, ugyanis késik a baba. Mindeközben Hódi szűkszavú, de folyamatos közvetítést adott a kórházból a sikeres szülésről. Ha érdelel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Stohl András megmutatta 8 hetes tacskóját

Igen, a Chili névre keresztelt kutyus elképesztően cuki. Fotó.

Reese Witherspoon fényképeken tárta fel, milyen igazából a családi élete

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for The Hollywood Reporter

Az Egyesült Államokban május második vasárnapjára esik az anyák napja, Witherspoon pedig ennek alkalmából engedélyt kapott arra, hogy olyan képeket posztoljon a gyerekeiről, amilyeneket csak akar. A 45 éves Oscar-díjas színésznőnek egy lánya és két fia született két férfitól – Ryan Philippe és Jim Toth -, szóval bőven volt mit mutogatnia. Íme a fotók.

Zimány Linda: Volt lehetőségem választani, és végül a kínai oltás mellett döntöttem

Zimány a Mokka stúdiójába ugrott be a Sinopharm vakcináját dicsérni. Plusz elmondta, mit csinál Görögországban júniusban. Videó.

Felesége már fel is jelentette Fekete Dávidot

Az üzletszerűen elkövetett sikkasztással vádolt egykori megasztáros neje a múlt héten a válókeresetet adta be, közös gyermekeikre kizárólagos felügyeleti jogot kérve. Az ügy fejleményeiről Regina ügyvédje nyilatkozott. Bővebben.

Ábel Anita is saját műsort kap, újraindul a Frizbi Hajdú Péterrel

A Life TV vezérigazgatójaként Hajdú Péter bejelentette, milyen újdonságokkal tervez a csatorna, többek között saját maga szerepeltetésével. További információkért katt ide.

Forbes: Melinda Gates évek óta válni akart, Jeffrey Eppstein miatt

A sajtóértesülések szerint egyáltalán nem volt olyan békés és gyors Bill és Melinda Gates megállapodása a dollármilliókról, ahogy azt eddig sugallták, több éve tárgyalnak már. És úgy tűnik, korántsem hagyományos indokból mehetett tönkre a házasság. Mi történt akkor? Erről szól ez a cikk.

Így ünnepelték az anyák napját az amerikai hírességek

Fotó: Aaron Davidson/Getty Images for HBO

Szerény, de határozott véleményünk szerint azt a fotót, amelyen a két méter magas, 120 kilós Dwayne Johnson nyugisan ücsörög ovis kislányával a verandán, nehéz felülmúlni, de azért akadtak próbálkozók. Jennifer Lopez két fiát például láttad már valaha? Erre a linkre kattintva egy csomó családi fotót találsz, nem csak a mamákkal a főszerepben.

Keresés az oldalon