Megszólalt a tragédiáról Szalay Gyöngyi férje – 26 éve voltak házasok

Startlap - Startlap
Voltak előjelek.

Mérhetetlen fájdalmat érez, és egyelőre képtelen felfogni Horváth Ernő, hogy elveszítette feleségét, akivel huszonhat esztendeje házasodtak össze – írja a Blikk.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Szalay Gyöngyi, többszörös párbajtőrvívó világbajnok múlt szombaton a tapolcai kolbásztöltő-verseny díjkiosztóján lett rosszul, majd később a szakszerű beavatkozás ellenére elhunyt.

– Huszonhat évig éltünk együtt boldog házasságban, leírhatatlan fájdalmat jelent az elvesztése. Ám nemcsak nekem, az egész családnak, különösen a hetvenhárom esztendős édesanyjának – mesélte megtörten Horváth Ernő a Blikknek.

A férj azt állítja, a tragédiát megelőző napokban már fájt a vádlija a feleségének, és valószínűleg vérrög alakult ki a lábában, ez vezetett a trombózishoz. A halál pontos okát a patológiai vizsgálat fogja megállapítani.

– Nagyon rosszul érzem most magam, de tudom, hogy az élet megy tovább. (…) Azt viszont nem tudom megmondani, mikor gyógyul be a Gyöngyi elvesztése miatti seb. Talán soha… Most még fel sem tudom fogni az elvesztését – mondta a lapnak Horváth Ernő.

 

Fotó: MTI/Földi Imre

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyos csapást mérne a kormány a külföldi élelmiszerláncokra

képcím

Kamugyógyszerekre figyelmeztet a magyar patikus

képcím

Orbán Viktor szerint "személyes sértés az összes magyarnak",...