Megszólalt a hamburgerezésért feljelentett mentős: "Komoly következményei lettek az esetnek"

Startlap - Startlap
Az ebédelésért bepanaszolt két mentőápoló egyike Facebook-videót készített. Az eset óta ingyen kapnak hamburgert. Reggeli hírösszefoglaló.

Megszólalt a hamburgerezésért feljelentett mentős: “Komoly következményei lettek az esetnek”

Az ebédelésért bepanaszolt két mentőápoló egyike a Facebookon mesélte el, hogy az eset óta ingyen kapnak hamburgert. Videó.

Orbán Viktor: a középiskolák még nem nyitnak ki, az érettségi írásbeli lesz

A kormányfő szokásos pénteki rádióinterjújában a fő témát a vakcináció és az ország nyitása szolgáltatta. Orbán Viktor külön kitért arra, hogy mikor lehet meccsekre menni. További információkért katt ide.

Hónapokig tartó vásárlás után megnézték, mi a különbség a Lidl, az Aldi és a Penny árai között: nagyítóval is nehéz megtalálni

Fotó: Karol Serewis/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

A G7 tavaly január óta vásárol virtuálisan alapvető élelmiszereket a diszkontokban, és immár a Tescóban is. Számít bármit is a pénztárcád szempontjából, hogy a Lidlbe, az Aldiba vagy a Penny Marketbe jársz? És mi a helyzet a Tescóval? Erről szól ez a cikk.

Drámai videót osztottak meg egy román kórház sürgősségi osztályáról

Az alig négy perc hosszúságú megrázó felvételen, amely a Maros Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályán készült, magatehetetlen, súlyos állapotú betegek láthatók és több orvos is megszólal. A videót Raed Arafat  belügyi államtitkár tette közzé. Íme.

16 év elteltével Bayer Zsolt mégis újabb nyílt levelet írt Gyurcsány Ferencnek

A Magyar Nemzet főmunkatársa 2005-ben még nem újságíróként, hanem a Fidesz egyik alapítójaként tegeződve, “Ferinek” címezte sorait. Akkor arról volt szó, hogy ez az első és egyben utolsó ilyen levele lesz. Bayer Zsolt ezúttal “Gyurcsány urat” szólította meg. A szöveg erre a linkre kattintva olvasható.

Kiakadtak a háziorvosok: “Sokan úgy gondolják, ez egy webshop, ahol szabadon lehet válogatni az oltóanyagok közül, engem pedig egy ügyfélkapcsolati menedzsernek tekintenek”

Orvosilag általában semmi nem indokolja a finnyáskodást, amivel legfőképp saját maguknak tesznek keresztbe az emberek. Az igazi nehézségek még hátravannak, négymilliós beoltottság után következnek majd. Ebben a cikkben vidéki és fővárosi háziorvosok tárják fel tapasztalataikat és véleményüket a témáról.

Publicus: a kormánypárti szavazók az igazán szkeptikusak az oltásokkal

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Természetesen mindkét oldalon bőven akadnak oltásellenesek, de a jobboldal irányába elkötelezettek körében ez az arány magasabb. Ha csak a Fidesz-KDNP és az MSZP szimpatizánsait nézzük, a különbség rendkívüli – derült ki a Publicus Intézet felméréséből. Ha érdekel, milyen eredményekre jutott a kutatás, akkor ezt a cikket nézd meg.

Hitelmoratórium: 480 ezret vontak le ügyleti kamatként egy kisgyerekes családtól

A budapesti család összegyűjtött pénzéből milliós összeggel törlesztett, a futamidő mégsem változott. Mi történt? Innen kiderül.

Jókora esőzést hoz a jövő hét

Az országszerte jellemző szárazság enyhülhet a hét közepén. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán szerint "egyszerű és primitív", ahogy Kijev pénzt kér

képcím

Orbán szerint nyugaton terjed a neomarxista ideológia

képcím

Orbán Viktor a szekrényében őrzi Dzsudzsák cipőjét