Megszólalt a Barátok közt producere Berényi Miklós visszatéréséről

Startlap - Startlap
Szőke Zoltán tavaly véglegesen szakított a sorozattal, a szerdai epizódban mégis megjelent. Bulvárösszefoglaló.

Megszólalt a Barátok közt producere Berényi Miklós visszatéréséről

Meglepő fordulattal szembesültek a Barátok közt nézői szerdán: Szőke Zoltán ismét megjelent Berényi Miklósként, pedig tavaly véglegesen szakított a sorozattal. Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere nyilatkozott az ügyről. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Itt az első közös kép Weisz Fanniról és új szerelméről

A nyáron elvált siket modell és új párja, Bókay Gergely csodásan mutatnak együtt. És Weisz Fanni fülig szerelmes kommentárjából arra következtethetünk, hogy tényleg nagyon boldogok. Katt ide a fotóért.

Balázs Fecó kórházba került, súlyos állapotban van

Várkonyi Attila a család engedélyével jelentette be, hogy Balázs Fecó koronavírusos.  DJ Dominique beszámolója a történtekről erre a linkre kattintva található.

Nagy Zsolt: Alkoholista vagyok, egy hónapja tiszta 

MTI Fotó: Kallos Bea

Az Örkény István Színház tagjával D. Tóth Kriszta felkavaró interjút készített. Nagy Zsolt az Elviszlek magammal kamerája előtt számolt be arról, hogyan lett szinte észrevétlenül függő, miként talált ebből kiutat felesége segítségével, valamint bántalmazó apjáról is beszélt. Bővebben.

Liptai Claudia a tetveinek köszönhette ikonikus vörös hajszínét

Liptai az Álarcos Énekes legutóbbi adásának vendégnyomozójaként fedte fel a szinte védjegyévé vált régi, vörös frizurája váratlan, gyerekkori magyarázatát. Miről van szó? Innen kiderül.

Gáspár Győző: Zsolti kifúrt mindenből. A hírnevet, a figyelmet, még apám szeretetét is elvette tőlem

Már egy ideje tudjuk, hogy komoly konfliktus ékelődött a két Gáspár fivér közé, amelynek egyes momentumaira mindenki kicsit máshogy emlékezik. A Story magazin most felkereste a testvéreket, akik tisztázták, mi vezetett odáig, hogy szomszédok létére tudomást sem vesznek egymásról. Részletek itt.

A Konyhafőnök VIP: Horváth Cintia kupakot darált a pürébe, Pokorny Lia Rácz Jenővel főzött a zsűripultban

A Konyhafőnök történetében még senkit sem ért akkora szerencse, mint Pokorny Liát, aki közvetlenül Rácz Jenő keze alá dolgozva főzhette meg első feladatát. Erről van egy videó, méghozzá itt.

Mindeközben Horváth Cintia is remekelt, és olyat csinált, amit még soha, csak egy kicsit más végeredménnyel. A Miss Balaton 2014-es győztese kupakos borsópürét készített, volt is nagy kiborulás. Erről is van felvétel természetesen, amit itt lehet megnézni.

Farkas Alexa fájdalmas vallomása: Nevelőintézetben voltam miatta, mert minden dologért agyonvert

A VIASAT6 Celebcella című, múlt héten indult műsorának tematikája, miszerint ismert embereket több napra elzárnak a külvilágtól, előhozza a szereplőkből a legsúlyosabb gondolataikat is. Farkas Alexa egy rég eltemetett emlékét, a nevelőintézeti múltját idézte fel. Ha kíváncsi vagy, mi hangzott el, akkor kattints ide.

Hódi Pamelának a terhességi tesztje és a koronavírustesztje egyszerre lett pozitív

Múlt héten derült ki, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence fél év alatt titkos esküvőig jutott a szakítástól, és Hódi nem mellesleg második gyermekét várja a focistától. Berki Krisztián korábbi párja a Reggeliben mesélte el, hogy a baba a vírussal egyszerre érkezett. Ebben a cikkben megtalálod az adás részletét videón, de akár el is olvashatod a lényeget.

Valóban Frednek és Gladysnek szólítja egymást Károly és Kamilla? Eláruljuk az igazságot a királyi becenevekről

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

A brit királyi család életét feldolgozó The Crown című sorozat legújabb, negyedik évada ismét számos kérdést vetett fel, hiszen a széria fikciós elemekkel egészíti ki a valódi információk szakadozott hálóját. Az egyik ilyen fontos dilemmát Károly herceg és második felesége, Kamilla híres két betűje, a G és az F verte fel. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz a hercegi pár beceneveiről.

Ez is érdekelhet

képcím

"Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ" - így búcsúznak...

képcím

Megérkezett a szilveszteri Bödőcs: Lőrinc, a kincstárnok és...

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...