Megsértődött az MTVA műsorvezetője

Startlap - Startlap
Számára is kínossá vált a homoszexuálisok állítólagos kigyógyítása.

Szerdán a köztévé kulturális csatornáján, az Ez itt a kérdés… című műsorában azt járták körbe, hogy ki lehet-e gyógyulni a homoszexualitásból.

Azóta az áltudományos, homofób adás miatt Trombitás Kristóf Keresztély műsorvezetőt sok kritika érte, ezért ő úgy érzi, igencsak elbántak vele:

Nos, mindent összevetve mindenki úgy hagyott ebben az egészben benne – kivéve a Mandinert -, mintha én akartam volna azt a bizonyos műsort vagy én hoztam volna tető alá. Az egész balhét a hátamba kaptam, a baloldali médiumok napi több cikkben ágálnak, míg a mi oldalunkról semmi, sőt, az elemi bajtársiasság nevében vannak, akik innen is rúgnak egyet.

Korábban nem egy baromságot számos vezércikk és kiállás követett, mert olyankor nem az a lényeg, hogy kinekvan igaza, hanem az ellenfelek kartácstüze alatti összezárás. A tudat, hogy ez bizony nem olyan frankó, de nem hagyjuk hátra a másikat. Mindkettő jó tanulópénz és egyiket sem felejtem

– írta Trombitás a saját Facebook oldalán.

Kifakadása alapján minden bizonnyal abban bízott, hogy majd a jobboldalról megvédik őt – de hiába. Ráadásul még úgy is magyarázkodott, mint akinek alig van köze a műsorhoz:

Semmi közöm a problémához, életemben nem foglalkoztam vele – nyilván ez sem érdekel senkit. Nem én hívtam a vendégeket, nem én szerveztem a műsort, egy kész feladatot kaptam az adás napjának délutánján

– zárta közösségi oldalán posztját, amit aztán alig egy óra múlva már el is távolított.

Ez is érdekelhet

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...

képcím

Kiderült, miért tűnt el Márki-Zay Péter: élőben jelentkezett...

képcím

Szíriai tévé: Magyarország átengedné a migránsokat