Megrázó vallomást tett Harry herceg édesanyjával kapcsolatban

Startlap - Startlap
Ki gondolta volna, hogy ilyen hatással van még mindig rá a tragédia. Heti bulvárösszefoglaló.

Különös titkot osztott meg Harry herceg

Meghan és Harry már pár hete Kanadában élnek, és próbálnak minél jobban eltűnni a nyilvánosság elől. Ennek ellenére most résztvettek egy, a JP Morgan által szervezett összejövetelen, melyen mások mellett olyan hírességek is jelen voltak, mint Jennifer Lopez vagy a volt brit miniszterelnök, Tony Blair.

Az eseményen először Meghan állt színpadra, aki elmesélte, mennyire támogatja a férjét, majd Harry következett, aki édesanyjával és saját életével kapcsolatban eddig soha nem hallott vallomást tett a közönség előtt. Ha te is kíváncsi vagy, miről is beszélt az egykori Lady Diana fia, akkor csak ide kell kattintanod. 

Úszóolimpikon volt Gesztesi utolsó szerelme

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Gesztesi Károly magánélete mindig is rejtély volt a kívülállók számára, hiszen bár a gyermekei édesanyáiról sokat beszélt, voltak titkos szerelmei. A Story magazin most lerántotta a leplet egy 25 éve tartó kapcsolatáról. Az úszóolimpikon maga mesélt a szerelméről Gesztesivel. Ha érdekel, kiről van szó, ebből a cikkből megtudhatod.

Gyászol az Operettszínház: a jótékonysági koncert előtt meghalt Zsombor, az agydaganatos kisfiú

Jótékonysági koncerttel szerettek volna segíteni az Operettszínház művészei a 13 éves Zsomboron, aki agydaganattól szenvedett. A gyermek szervezete azonban még a fellépés előtt feladta a küzdelmet. A történtekről Peller Károly beszél ebben a cikkben.

Havonta egyszer Liptai is “csak egy átlagos nő” – fotóval bizonyítja

Csupa erős, inspiráló, sikeres, saját területén elszánt, célokkal bíró és tenni akaró nő

– jellemzi az egyik megjelent azt a társaságot, akikkel Liptai Claudia elméletileg évi 12 alkalommal találkozik, mindig hétfőn, és akiknek egy jó részét te is ismerheted. A dologra egy Instagram-fotóból derült fény, ami egyszerre több ilyen erős, inspiráló, sikeres nő oldalán bukkant fel, akik éppen azért szeretik ezt az eseményt, mert itt nem fontos, hogy ők erős, inspiráló, sikeres nők. Íme a fénykép és a további részletek.

Valóságshowban fog szerepelni Meghan Markle

A hírek szerint a Megxit utáni idők egy netflixes együttműködéssel indulnak Meghan Markle számára.

Kirk Douglas halála megrázta a művészvilágot is

Fotó: GettíImages / Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

103 éves korában elhunyt Kirk Douglas, Hollywood aranykorának utolsó legendája. Catherine Zeta-Jones egy közös fotóval és szívhez szóló üzenettel búcsúzott szeretett apósától. Ha érdekelnek Michael Douglas feleségének megható sorai, ide kattints.

A halálhír bejelentése óta a közösségi hálót elárasztották a búcsúüzenetek. Kirk Douglas emléke előtt tisztelgett többek között William Shatner, George Takei, Danny De Vito, Sylvester Stallone és Steven Spielberg is. Az ő üzeneteiket ebben a cikkben találod.

Shannen Doherty tragikus hírt közölt betegségéről

A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 egykori sztárját 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal. Sokkoló bejelentését erre a linkre kattintva olvashatod.

Kiderült az igazság Benkő Dániel temetéséről

Mostanáig teljes titok fedte a temetést, és csak találgatni lehetett, mi történt a lantművész földi maradványaival. Benkő Dániel lánya megelégelte, hogy alaptalan pletykák keringtek édesapja búcsúztatójáról, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba.

 Damu Roland ellen körözést adhatnak ki

Damu kislánya, a négyéves Maja gyerektartása körül elfajultak a dolgok.

Völgyesi Gabi életét megváltoztatta a titokzatos fülzúgása: “Magam sem gondoltam, hogy a kínai orvoslás segít majd”

Fülzúgással indult, és hosszas kálvária lett Völgyesi Gabi vesebajából, akinek végül a kínai orvoslás hozta el a megváltást. A Unique énekesnője elmesélte, miként változtatta meg életét a betegség és a keleti medicina. A beszélgetést erre a linkre kattintva találod.

A hét legfontosabb közéleti hírei

A kíváncsi vagy az elmúlt napok legérdekesebb történeseire, akkor csak ide kell kattintanod. 

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei