Ezért végezhetett kisfiaival a tatabányai apa

Startlap - Startlap
A megdöbbentő eset megrázta az egész várost. Heti hírösszefoglaló.

Tatabányai családirtás: ezért végezhetett kisfiaival az apa

Pénteken egy apa megölte 7 és 9 éves gyerekét, majd magával is végzett Tatabányán. Most kiderült, hogy mi lehetett a borzalmas ügy hátterében – idekattintva te is megtudhatod.

A Szent Margit Kórházban a festésre nincs pénz, de a gazdasági igazgatónak 5,4 millióért béreltek Volvót és BMW-ket

Arról a Farkas Annáról van szó, aki a tavaly őszi önkormányzati választáson egyéni képviselőként indult a kormánypártok színében Gyöngyösön.

„Mindenki imádkozott, azt hittük, meghalunk” – magyar utasok nyilatkoztak a rémisztő skóciai repülőútról

Szombaton összeesett négy utas a Ryanair Budapest-Edinburgh járatán, volt, akit újra is kellett éleszteni. Most két magyar is nyilatkozott, megdöbbentő történetükért csak egyet kell kattintanod.

Ismét videóra vettek egy durva iskolai incidenst: két diák alázta tanárnőjét Mezőtúron – a kormány biztonsági kamerákkal védené a pedagógusokat

Papírral csapkodták a fejét, meghúzták a ruháját és verbálisan alázták tanárnőjüket egy mezőtúri iskolában a diákok, és mindezt a társaik videóra vették. A felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Mindeközben Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár hétfői, Gyöngyöspatán tartott sajtótájékoztatőján felszólalt az iskolai erőszakról, és bejelentette: a pedagógusok elleni támadások visszaszorítására biztonsági kamerarendszer kiépítését tervezi a kormány. Részletek itt.

Sorsolással választ 100 gyereket a Novartis, akik ingyen megkaphatják a Zolgensmát

A Novartis 7,1 milliárd dollár profitot termelt a tavalyi év során, amelynek jó részét a Zolgensma nevű génterápiás gyógyszerrel hozták össze. Ez az a közel 700 milliós szer, amit az izomsorvadásban szenvedő Zente is megkapott. A további részletekért kattints ide.

Bayer: Bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén

Bayer Zsolt Szürke Gandalffal vont párhuzamot, amikor arról beszélt, bármikor képes összehívni egy 500 ezer fős Békemenetet, amellyel megállt parancsolhatnak a határon a menekülteknek. „Egyetlen dolgunk van: figyelni és készenlétben állni. Igen: figyeljünk! Ha szükség lesz rá, akkor oda kell mennünk, haladéktalanul, hogy segítsünk a határőreinknek, rendőreinknek. Nem fegyverrel, nem erőszakkal, pusztán a jelenlétünkkel” – írja blogján. A Gyűrűk Ura-hasonlatért ide kell kattintani.

Emeli a béreket az Aldi és a Lidl, egymillió felett is lehet már keresni náluk

Lidl 7,3 milliárd forintot, az Aldi pedig 2,5 milliárd forintot fordít az idén béremelésre. Ennek részleteit ebben a cikkben ismertetjük.

Káslerék megtalálták a felelősöket, amiért az emberek rákosak lesznek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma reagált az Eurostat jelentésére, melyben arról számoltak be, hogy nálunk halt meg a legtöbb rákos beteg a schengeni övezetben 2016-ban. Mindehhez csak ide kell kattintani. 

Orvosok mondták el, hogyan torzítja az egészségügy működését a hálapénz

Fotó: MTI/Komka Péter

Ismét élénk vita zajlik a hálapénz megszűntetéséről, amihez az orvosok szerint sem béremelés, sem a paraszolvencia büntethetősége nem elég. Egy sokkal összetettebb problémáról van ugyanis szó, amelynek megoldásához konfliktusokkal járó, rendszerszintű átalakítás szükséges. Ebben a cikkben két aneszteziológus és egy nőgyógyász beszél a lehetőségekről, és arról, hogy milyen torzulásokat okoz a hálapénz, ami egyébként a jobb ellátásra egyáltalán nem garancia. Azt is elmagyarázzák, hogy a hálapénz miért áll a fejlődés és a változás útjában.

Mégis vannak áldozatai a szerdai török repülőgép-balesetnek

A Pegasus török légitársaság belföldi járata Izmir városából érkezett Isztambulba szerdán. A leszálláskor a Boeing 737-800 típusú gép nem tudott lelassulni, túlfutott a leszállópályán és egy zajvédő falnak ütközve három darabra tört a Sabiha Gökcen nemzetközi repülőtéren. Az előzetes hírekkel ellentétben a szerencsétlenségnek halálos áldozatai is vannak. Friss fotókért, egy videóért és a legújabb részletekért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Megszünteti a kormány az oltási igazolványt

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat