Megrázó riport a nőről, aki a vád szerint elvágta férje torkát

Komoly változások az M1-esen, Lázár János kocsmatúrára indult, nézegesd Mészáros Lőrinc építkezéseit térképen. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-26 08:52

Fotó: Mario Tama/Getty Images

Megrázó riport készült a nőről, aki csütörtökön vonult börtönbe tíz évre, mivel a vád szerint megpróbálta megölni férjét, aki öt éven át terrorizálta őt

Kertész Ágnes Éva április 25-én délelőtt 10 órakor vonult be a kalocsai női börtönbe, ahol megkezdte 10 éves fegyházbüntetésének letöltését, mivel a bíróság szerint előre megfontoltan megpróbálta meggyilkolni a férjét. Ágnes története öt évvel ezelőtt kezdődött, egy eleinte kedves, sármos, idősebb magas rangú diplomatával, aki aztán lassan felfedte sötét oldalát, és teljesen átvette Ágnes élete felett a hatalmat…

Megkezdték az M1-es autópálya bővítésének előkészítését

Az elmúlt húsz évben több mint háromszorosára nőtt a forgalom az M1-esen, ezért szükségessé vált a sztráda bővítése. A beruházás során a pálya egyik szakaszát fogják fejleszteni és kiszélesíteni. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter arról beszélt: lehetséges, hogy német mintára egy új technológiát is bevetnek a torlódás csökkentése érdekében.

Fotó: Matt Cardy/Getty Images

Lázár János: A kocsmákban mindig fontos információk vannak. Éppen ezért én is kocsmatúrára indultam

Forrás: Facebook/ Lázár János hivatalos oldala

Lázár János sajátos színtérre tévedt kampánya során, ugyanis fel fogja keresni választókerülete összes italozóját. A Fideszes politikus Maroslelén indított, ahol videóra vette az élményeit. A felvételért ide kattints.

A melegrekord után visszatér a hideg

Fotó: In Pictures Ltd./Corbis via Getty Images

Pénteken igazi nyári időjárást élvezhetünk, akár 31 fok is lehet. A tavaszi nyár hamar hűvösbe fordul: az ország bizonyos térségeiben már délután viharokra számíthatunk, a következő napokra drasztikusan csökken a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzést itt találsz.  

A börtönben megváltoztak a kaposvári gyilkosok, akik 11 évvel ezelőtt brutális kegyetlenséggel megölték az osztálytársukat

Csütörtökön feltételesen szabadlábra helyezték K. Mihályt és V. Dávidot, akik 2008 májusában kegyetlenül végeztek osztálytársukkal, Sz. Józseffel. A két 28 éves férfi börtönéveiről meglepő dolgok derültek ki, és a szabadulás kapcsán a meggyilkolt áldozat édesanyja is megszólalt.

Itt megnézheted, hogy vajon a te közeledben is Mészáros Lőrinc építkezik-e

A Mészáros és Mészáros Kft. (M&M) a múlt hónapban számolt be arról, hogy a társaság teljesítés alatt lévő szerződésállománya 2018 nyara óta 193 milliárd forintról  220 milliárdra nőtt. Lévén, hogy az M&M majdnem kizárólag állami megrendelésekből él, a közbeszerzések alapján össze lehet gyűjteni a cég szinte összes megbízását. Ez ebben a cikkben meg is történt: az eredményekből egy remek kis térkép készült, csinos ikonokkal jelölve azt, hol milyen jellegű építkezés folyik.

A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján már sírva kérte az anya, hogy valaki végre lássa el kisfiát, akinek bot fúródott a szemébe

Forrás: RTL Klub

Egy 2,5 éves kisfiúnak kirándulás közben egy bot sértette fel a szemét. A gyermekhez mentőt hívtak, majd három kórházat kellett bejárniuk, mire valaki hajlandó volt ellátni a gyermeket. Az esetről bővebben itt olvashatszahol egy videós riportot is találsz.

Biviklis felvonulás miatt forgalomkorlátozások lesznek vasárnap a fővárosban

Az I., II., III., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületben ideiglenes forgalomkorlátozás lesz vasárnap, amelyek többek között az Árpád hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat, a Hősök terét, továbbá a pesti és a budai alsó rakpartot is érinteni fogják. A korlátozásokról részletesen ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Mai nap hírei

Koronavírus: március végéig meghosszabbíthatják a korlátozások többségét Németországban

blikk.hu13 órája

Rendőrök vizsgálódnak az olcsó Windows 10-kulcsokat vásárlóknál?

itbusiness.hu13 órája

Igazán gyönyörű nő lett Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya

joy.hu14 órája

Fokozott ellenőrzésbe kezd a rendőrség!

autonavigator.hu14 órája

Újabb részletek derültek ki a hétvégi tömeges oltásról

hirado.hu14 órája

Eltűnhet a krumpli Magyarországról

vasarnap.hu17 órája

Szél Bernadett azt se tudta, hol van

demokrata.hu17 órája

Tóth Gabi nyilvánosan üzent Krausz Gábor szüleinek

promotions.hu18 órája