Megrázó részleteket árult el lánya Zana József betegségéről

Startlap - Startlap
Még a betegágyon is tervezgetett a 81 évesen elhunyt színművész. Bulvárösszefoglaló.

Megszólalt Zana József lánya

Tele volt tervekkel Zana József, annak ellenére, hogy az utóbbi időben majdnem mindig kórházban tartózkodott. Utolsó heteiről a lánya, Zita osztott meg megható részleteket. Minderről itt olvashatsz.

Árulkodó fotót posztolt Sárközi Ákos felesége, a követők a trónörököst várják

Sárközi Éva új fotója egyből felkeltette a követők érdeklődését. A sajátodat itt elégítheted ki.

A baleset helyszínén fotózták Kobe Bryant holttestét

Az amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Testület (NTSB) által 2020. január 29-én közreadott képen Adam Huray, a testület szakembere vizsgálja a Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnokot, visszavonult amerikai profi kosárlabdázót szállító helikopter roncsát a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométerre, északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasasnál január 26-án. (MTI/EPA/NTSB/James Anderson)

Los Angeles megye seriffje hétfőn este megerősítette, hogy nyolc rendőrnek is birtokába jutottak azok a felkavaró felvételek, melyek a Kobe Bryantet ért tragikus helikopterbaleset helyszínén készültek. Részletek.

Solti Ádám kamerák előtt vallott arról, ami miatt végül a lombik mellett döntöttek

Vastag Csaba megmutatta ritkán látott kisöccsét – olyanok Balázzsal, mint két tojás

Balázs nem nagyon szerepel a testvérei képein, és csak néha beszélnek róla. Most azonban történt valami, ami miatt Csaba úgy érezte, meg kell mutatnia kisebbik öccsét a rajongóinak. A magyarázatért és a fotóért ide kattints.

Káromkodás miatt rúgták ki a Sláger FM műsorvezetőjét

Azonnali hatállyal kirúgták Abaházi Csabát, a Sláger FM egyik műsorvezetőjét, miután egy műsor reklámideje alatt pénteken nyomdafestéket nem tűrő kifejezés hagyta el a száját. Abaházi nem tudta, hogy hallható, tehát nem műsorban történt az incidens, mégis távoznia kell. Ha érdekel, mi verte ki a biztosítékot a rádió vezetésénél, ebből a cikkből megtudhatod.

„Ez óriási ajándék valahonnan fentről” – Szikora Robit hatalmas megtiszteltetés érte

Szikora Róbertet felkérték a szeptember 13-20. közötti, 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arcának, a rendezvényre várhatóan Ferenc pápa is eljön. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadta a zenész a felkérést, ebben a cikkben ő maga meséli el.

Kylie Jenner friss bikinis fényképét látnod kell

Toni Anne Barson/WireImage

Nem meglepő, hogy alig pár óra alatt ennyi lájk érkezett rá.

Újabb komoly probléma adódott Fekete Dávidéknál, akinek a kisfiát az intenzíven kezelik

Napok óta kórházban van Fekete Dávid egyik kisfia, Ádin. Úgy tűnik, a nehezén túl van, és hamarosan kiengedhetik az intenzívről. Ám nemrég a fiatal házaspárnak egy újabb problémával kellett szembesülnie. Ha érdekel, mi történt az énekes családjában, ebből a cikkből megtudhatod.

„A hormonok megtréfálnak, jól kell tudni lavírozni” – szülés utáni depressziójáról vallott Tóth Gabi

Tóth Gabi a szülés után 3 hónappal úgy érezte, eljött az idő, hogy elmesélje, neki sem volt zökkenőmentes az anyává válás időszaka. Őszintén vallott arról, hogyan élte meg a terhesség utáni depressziót, amivel mára már leszámolt. A részletekért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...