Kiemelt Hírek 2020. június 01.

Megnyitott a kisbolt: Ördög Nóráék megmutatták az üzletet és első vevőiket

Startlap Kiemelt Hírek 2020. június 01.
Nem akarták nagydobra verni a nyitást, hogy legyen idejük belerázódni a munkába, de hiába: megrohamozták őket a vevők. Bulvárösszefoglaló.

Megnyitott a kisbolt: Ördög Nóráék megmutatták az üzletet és első vevőiket

Ördög Nóra a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről, miszerint végre megnyitott a Nekem a Balaton, vagyis a saját kezűleg felújított kisboltjuk Balatonakarattyán. Az első nap alapján nagy népszerűségnek néznek elébe, a rengeteg vendéget az esős idő sem tántorította el. Fotó és további részletek itt.

Szulák Andrea: Nincsenek tovább tartalékaim, ha itt ősszel nem indul el valami, nagyon nagy baj lesz

Rendhagyó helyzet állt elő a LifeTV YouTube-csatornáján vasárnap: Hajdú Péter elkaszálta Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorait, Szulák felmondott, viszont korábban még felvett egy interjút Várkonyival, az Akarsz beszélni róla? című műsor keretében. Ez a beszélgetés jelent meg a hétvégén, és Szulák Andrea már itt a koronavírus-járvány okozta anyagi nehézségek miatt aggodalmaskodott, pedig ekkor még volt munkája. Ha érdekel a beszélgetés, akkor ezt a videós cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Radics Gigi 50-es évekbeli feleségnek öltözött, kiállt az udvarba, és bepózolt a terheshasával

Az énekesnő egy kicsit különös képet posztolt: úgy kicsípte magát, mintha fontos helyre készülne, majd valamilyen oknál fogva a gondosan összeállított szettben a kert legsivárabb pontjára tipegett, és beállt egy csúnyácska automata kapu elé. Béna háttér ide vagy oda, Radics Gigiből nagyon csinos kismama lett, amit erre a linkre kattintva te is megnézhetsz.

Elözönlötték a Balatont a magyar hírességek

Felsorolni se egyszerű, kikről van szó, de teszünk egy próbát: Iszak Eszter, Zimány Linda, Hajdú Péter, Rogán Cili, Vajna Tímea húga és az ő férje, plusz Istenes Bence Csobot Adéllal meg Fluor Tomival együtt mindannyian arra használták az első hosszú nyári hétvégét, hogy leugorjanak a magyarok kedvenc tavához. Ettek, futottak, bicikliztek, sétáltak, és persze a vitorlázás sem maradt ki, de ez utóbbit nem a sport, hanem az eper, a pezsgő és a tökéletes portréfotó jegyében töltötték

 

A királynő 2,5 hónap után először mutatta meg magát: lovagolt egyet a póniján

A királynő még hercegnőként, 1940-ben lovaglás közben. (Fotó: Lisa Sheridan/Studio Lisa/Getty Images)

Kicsit megkésve ugyan, de március közepén a brit uralkodó is karanténba kezdett, kora és pozíciója miatt igen szigorú szabályokkal. Mivel nem szerepel nyilvános eseményeken, azóta nem készültek róla fényképek, de ennek vége! A 94 éves II. Erzsébet lovagolni ment, és végre le is fotózták: íme.

Keleti Andrea segítséggel fogyott le: elárulta, mi a titok

A koronavírus-járvány Keleti Andrea életére is hatással volt: a táncművész régebben keveset foglalkozott a közösségi médiával, azonban a karantén óta több táncos videót készített, amelyek közül már az első félmilliós nézettséget hozott. Az 50 éves Keleti Andrea feltűnően jó formának örvend: nem titkolja, hogy ez tavaly szilveszteri fogadalmának és egy fogyókúrának a következménye. Az alábbi cikkben olvasható interjúban ezekről, és egyebek mellett arról mesél, milyen tervei vannak a jövőre a családjával.

 

Kíváncsi vagy, mi történt a Játék határok nélkül műsorvezetőivel?

Aki a 90-es években volt gyerek, illetve tévénézős korban lévő gyerek szülője, az nagyjából garantáltan követte a Játék határok nélkül című vetélkedőt. Az 1993 és 1999 között futó műsort, amelyben 20 ország csapatai küzdöttek meg egymással furcsa versenyszámokban, nem követte hasonló produkció. De vajon hogy néznek ki most a műsorvezetők, és mi lett velük az elmúlt évtizedekben?

 

Aurelio Caversaccio gyereknap alkalmából bemutatott egy sárga Ferrariból

A Való világ egykori nyertesét első fokon négy év szabadságvesztésre ítélték emberrablás miatt, de a gyereknapot idén még szabadon élvezhette, méghozzá egy sárga Ferrariban. Aurelio alighanem boldogságát jelezhette azzal, hogy felmutatta azt az ujját, amit nem szabad. Erről van fotó, ha érdekel, akkor kattints ide.

Kiszel Tünde elvileg stewardessnek öltözött, de inkább valaki stewardessnek öltözött, és rárakták Kiszel Tünde fejét

Igazából még a fej se stimmel teljesen Kiszel Tünde szokásos hóindító naptárfotóján, a test és a haj viszont egyértelműen kamu. Egy pompás photoshop-műremekről van szó, hatalmas mellekkel, és ezúttal egy férfi is van a képen. Íme.

Hollandia leendő királynője egy kerekarcú, szőke tinilány

Vilmos Sándor holland király és felesége, Máxima Zorreguieta Cerruti 2019-ben. (Fotó: Patrick van Katwijk/WireImage)

A 16 éves Katalin Amália hivatalos titulusa szerint Oránia, Oránia-Nassau és Hollandia hercegnője. A fiatal lány az 52 éves Vilmos Sándor, Hollandia jelenlegi uralkodója, és egy argentín születésű volt befektetési bankár gyermeke. Ő fogja követni édesapját a trónon, de egyelőre egy nem átlagos kamasz lány életét éli, elég durva napirenddel. Ebben a cikkben egy képgaléria mentén mutatják be Katalin Amália és családja életét.

Keresés az oldalon