Kiemelt Hírek 2021. október 14.

Megmutatta tündéri kislányát Karsai Zita

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 14.
Karsai Zitáék a kicsi születésekor Sukorón telepedtek le, ami több szempontból is jó döntésnek bizonyult Bulvárösszefoglaló.

Megmutatta tündéri kislányát Karsai Zita

Fotó: Karsai Zita / Instagram

Idén áprilisban született meg Karsai Zita kislánya, Lili. Édesanyja lubickol az új szerepben, mint fogalmaz, ekkora boldogságot életében nem tapasztalt, még a fáradtságot is jól viseli – az aggódást viszont annál kevésbé. A 42 éves táncos a legfrissebb Story magazinban megmutatta a fél éves csöppséget. A fotóért ide kattints.

Várkonyi Andrea könyve már az előjegyzési sikerlistára került

Tegnap derült ki, hogy könyvet ad ki Várkonyi Andrea, máris nagy sikereket ér el vele. Mészáros Lőrinc feleségének első könyve már előrendelhető, a fülszövegből pedig kiderül, mit is várhatunk a tőle. Részletek

Kárpáti Rebeka megszólalni sem tudott, amikor a párja a kamerák előtt arról beszélt, mikor jöhet a gyerek

Gajdos Tamás 63 évesen is imád versenyezni

Az még hagyján, hogy az ATV műsorvezetőjén nem fog az idő, de Gajdos 65 évesen is olyan intenzitással sportol, ami legfeljebb huszonévesektől lehetne elvárható, hiszen heti szinten 15-20 órát is bringázással, futással és úszással kombinált testedzéssel tölt. A hihetetlen életmód titkáról itt nyilatkozott

Meleg-szórakozóhelyekre jár Daniel Craig

A Lunch with Bruce című podcastműsorban volt hallható legutóbb Daniel Craig, aki nemrég búcsúzott James Bond szerepétől a Nincs idő meghalni című filmmel. A színész ebben a podcastban beszélt arról, hogy egyik kedvelt időtöltése, hogy meleg-bárokba jár, mégpedig praktikus okokból. Ebben a cikkben kifejti.

Ő Madonna 25 éves lánya, Lourdes Leon

Lourdes Maria Ciccone Leon, azaz Lola október 14-én ünnepli a 25. születésnapját és köszöni szépen, de nem kéri az elkényeztetett gazdag gyerek címkét! Az édesanyja, Madonna ugyan inspirálja őt, de megáll a saját lábán – méghozzá nem is akárhogyan! Részletek.

18 éves lett Schobert Lara, felugrottak az Eiffel-torony tetejére pezsizni egyet

Párizsban járt Schobert Lara, aki most lett 18 éves. Ezt eddig is tudtuk, most azonban új képpel jelentkezett Rubint Réka, amint éppen az Eiffel-torony tetején koccint pezsgővel a lányával. A fotót itt nézheted meg.

Nagy Feró konzervatívnak tartja magát a szexben is

MTI/Varga György

A Story magazinban jelent meg egy friss interjú Nagy Feróval, aki október elején még arról elmélkedett, hogy a faluban, ahol él, egyetlen meleg ember sincs. Az énekes ezúttal párkapcsolati témakörben szólalt meg a lapnak. Ha érdekel a véleménye, ide kattints.

Árpa Attila: A párom az egyik legnagyobb rajongóm!

Bár az elején nem tudta, mibe vágja a fejszéjét, most már úgy érzi, jó döntést hozott, amikor elvállalta a szereplést a TV2 Dancing with the Stars című műsorában. Árpa Attila hétről-hétre rengeteget készül profi táncpartnere, Stana Alexandra oldalán, szombatonként pedig mindig a maximumot próbálja nyújtani. Az nlc-nek elárulta, kik szurkolnak neki a nézőtérről. Az interjút itt olvashatod.

A Rolling Stones mostantól nem játssza egy híres dalát

A dal miatt nem először érték kritikák az ikonikus zenekart, tagjai azonban egészen másként magyarázzák az eltüntetését a koncertek állandó programjából. Ha kíváncsi vagy rá, melyik dalról van szó, és hogy miért nem hallhatjuk többé élőben a szerzeményt, kattints ide.

Keresés az oldalon