Kiemelt Hírek 2018. április 17.

Megkapták a gyorskorcsolyázók Usain Bolttól a beígért ajándékot

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 17.
'Ráhajtottak' a nyereményre.

Ugye mindenki emlékszik a gyorskorcsolyázóink pózolására az olimpiai aranyérmük átvételekor? A beállás nem a véletlennek köszönhető, hanem minden idők legnagyobb sprinterének, Usain Boltnak. Az ő védjegyévé vált ez a mozdulat és a phjongcshangi olimpia előtt videóüzenetben azt ígérte, hogy azok a nyertesek, akik leutánozzák ezt, dedikált üveges pezsgőt kapnak tőle. A gyorskoris fiaink szó szerint ráhajtottak erre, amit az Instagramon közzétett fotójuk alatt „regisztrált” is Bolt.

„Megkaptuk a nagy pezsgőt, amit Bolt mutatott, és küldött hat darab kisebbet is mellé. A nagyból sajnos csak egyet küldött. Komolyabb hírverést szerettünk volna kihozni ebből a lehetőségből, esetleg elmenni hozzá Jamaicába, de ez sajnos nem jött össze” – mesélte Liu Shaolin Sándor a Rádió1 Balázsék című műsorában.

Liu Shaolin, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor egy-egy hatliteres Mumm-pezsgőt kapott, melynek palackját 160 ezer forintért „vesztegetik” – írta a Blikk.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség azt tervezi, hogy egy nagyobb esemény keretében mutatják majd be a Bolttól érkező ajándékokat.

 

Címlapfotó: MTI – Czeglédi Zsolt

Keresés az oldalon