Megjelent Tóth Andi és Makranczi Zalán ágyjelenete

Startlap - Startlap
"Nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet" - kommentálta a helyzetet az énekesnő, akinek nem volt felhőtlen élmény, hogy a Mintaapákban a szó kicsit szorosabb értelmében kellett összemelegednie Szinetár Dóra férjével. Bulvárösszefoglaló.

Fotó: TV2

Megjelent Tóth Andi és Makranczi Zalán ágyjelenete

 “Nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet” – kommentálta a helyzetet az énekesnő, akinek nem volt felhőtlen élmény, hogy a Mintaapákban a szó kicsit szorosabb értelmében kellett összemelegednie Szinetár Dóra férjével. Videó.

Totem: Völgyesi Gabit kiutálták, Szőke Zoltánt már felszabadultan kiröhögik

Szőke párnájáról fokhagymával akarták elűzni a rossz energiát csapattársai, Baronits Gábor egyenesen “mentális problémának” nevezte a színészt. Videó.

Miközben a Szarvasok csapatában csitulnak a feszültségek, a Farkasok között most kezd eldurvulni a hangulat. Ennek oka Völgyesi Gabi, akit mintha az erdő közepén is jobban érdekelné a sminkelés és a készülődés, mint másokat. Részletek.

Schobert Norbi: Arra emlékszem, hogy Réka beszél hozzám, csak nem tudtam válaszolni

A fitneszguru először adott interjút a sztrókja óta. Kiderült, hogy kétszer kellett műtetni, és ha nem mentőhelikopterrel, azonnal érkezik a segítség, valószínűleg maradandó károsodása lenne, vagy meg is hal. Bővebben.

Kajdi Csaba megmutatta párját, Dávidot

A kapcsolat eddig sem volt titok, de szerette volna megóvni Dávidot a nyilvánosságtól. Erre már nincs szükség, amit a jókora adag nyaralós képükkel bizonyított egyenesen Franciaországból. Fotók.

Meghalt az Álomhajó egyik legnagyobb sztárja, Heide Keller

Fotó: kpa/United Archives via Getty Images

Keller német tévézés egyik kultikus figurájává vált, miközben rekordideig, 38 éven át erősítette a sorozat stábját.Kollégái és a közönség megrendülten búcsúzik. Heide Keller életéről és halálának körülményeiről itt írnak.

L.L. Junior közös képet posztolt feleségével: “Megkezdődtek a közel-keleti béketárgyalások”

A rapper, aki a közös családi luxusotthont is meghirdette eladásra, most “megtévesztő címlapokról” ír. Íme.

Horváth Éva második fia megszületett: itt az első kép

Ahogy az várható volt, azért a nevet is sikerült kiválasztani – korábban Horváth már a kommentelőkhöz fordult kétségbeesésében segítségért. Fotó és további részletek itt.

Íme egy videó Gyuricza Dóráról: a jelenettől Rácz Jenő annyira elérzékenyült, hogy a közös gyereket tervezi

Rendszeresen eljátszik a gondolattal, hogy milyen jó anya lesz feleségéből, és milyen jól áll neki ez a szerepkör – közölte a séf. Videó.

Sharon Stone szívszaggató videóval búcsúzott 11 hónaposan elhunyt unokaöccsétől

A tavaly szeptemberben született River William Stone-t napokon át csak a gépek tartották életben. A kisfiú, akinek a színésznő egyben a keresztanyja is volt, hétfőn hunyt el. Bővebben.

Jennifer Lopez arab hercegnőnek öltözve vonult Velencében, de elfelejtette levágni a gigantikus árcédulát a ruhájáról

Fotó: Nathan Congleton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

A Dolce & Gabbana rendezvényére érkezve nem elégedett meg annyival, hogy tetőtől talpig beöltözött a márka amúgy rendkívül feltűnő és giccses szettjébe, de még a testőre is feliratos szatyrot cipelt utána. És fantasztikusan nézett ki. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...