Megint késsel zaklatták Pásztor Annát

A férfi állítólag csak autogramot akart kérni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-14 10:32

Fotó: MTI - Bodnár Boglárka

Alig egy hónappal az után, hogy Pásztor Annára késsel akart rátámadni egyik rajongója, újra hasonló szörnyűséggel kellett találkoznia. Az énekesnő az Allee Bevásárlóközpont előtt várakozott csapatával és a Dallamos Villamos rendezvényre várt, amikor odalépett hozzá késsel egy férfi.

„Azt láttam, hogy jött egy szemüveges fickó elég nagy késsel a kezében – mondta egy szemtanú a Borsnak. – Azt mondta, hogy ő valami faragó, és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé, aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, amely a bokrok közé esett. Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogyan gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról. Közben lehajolt a késért, és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre, azt hiszem Gino a neve. Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták.”

Az énekesnőt idén augusztus elején fenyegette meg halálosan egyik rajongója, aki akkor már fél éve üzenetekkel zaklatta. Miután a férfi azt írta neki, hogy kiirtja a családját, zenekarát és magát az énekesnőt is, egy koncertjére késsel érkezett, ahol a biztonsági őrök az első sorból szedték ki. Az akkori történtek után Anna és családja is testőrt fogadott, ami sajnos bebizonyosodott, hogy szükséges biztonsági intézkedés. A lap Annát és menedzserét is kereste a szombati esettel kapcsolatban, de nem reagáltak a megkeresésre.

A Bors jogi szakemberhez fordult, aki szerint aggályos férfi tehette.

„Jobb esetben a férfirajongónak ismernie kellett Pásztor Annával kapcsolatban az előzményeket – mondta dr. Kamarás Péter jogi szakértő. – Ha jól átgondoljuk, a történtek után nem lép oda hozzá egy késsel az ember. Belépett a magán­szférájába, ez akár sérelemkeltés lehet az előzmények ismeretében. Ebben az esetben a férfi cselekedete felveti a zaklatás, illetve a félelemkeltés fogalmát. Persze ha megmagyarázza a tettét, az enyhít a dolgon.”

Mai nap hírei

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu3 órája

„Arról nem is álmodtunk, hogy anya emberek millióin fog segíteni!” – Születésnapi portré Karikó Katalinról

wmn.hu4 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu4 órája

Sorsdöntő év lehet az idei a földgáznak

tisztajovo.hu5 órája

Kidobta a kukába a 80 milliárd forintot érő merevlemezt!

napmintnap.com7 órája

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

szimpatika.hu13 órája

Híres emberek, akik régóta szinglik: és el is mondták, hogy miért

joy.hu15 órája

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu18 órája