Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Meghan Markle és Harry herceg esküvőre mentek - fotók

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 18.
Mindeközben a hercegné apja, Thomas Markle nyilatkozott a közelmúltbeli botrányáról, és mesélt a lánykérésről.

Meghan Markle és Harry herceg szombaton egy esküvőn tették tiszteletüket – számolt be a Just Jared.

A herceg unokatestvére, Celia McCorquodale és George Woodhouse kötött örök hűséget egymással. Celia édesanyja Diana hercegnő idősebb nővére, Lady Sarah McCorquodale.

Markle apja a napokban szerepelt a Good Morning Britain című tévés műsorban, ahol elmesélte, hogyan érintette a lánykérés híre, és az a kínos eset is szóba került, amikor paparazzi képeknek beállított fotókat csináltatott saját magáról, amint lánya fotóit nézegeti az interneten – számolt be a Mirror.

Harry telefonon kérte meg a lányom kezét, és én azt mondtam: te egy úriember vagy, ígérd meg, hogy sosem emelsz kezet a lányomra, és természetesen áldásomat adom rátok

– mesélte Thomas Markle.

A lesifotós eset kapcsán elmondta: nagyon sajnálja, és bocsánatot kért Harrytől és Meghantól is. Tudja, hogy hatalmas csalódást okozott mindenkinek. “Meghan sírt, ebben biztos vagyok, és mindketten arra kértek, hogy vigyázzak magamra, mert aggódnak értem” – tette hozzá.

Azt is elárulta, nagyon bánja, hogy egészsége miatt nem vehetett részt az esküvőn, de megtiszteltetésnek érzi, hogy Károly herceg kísérte oltár elé a lányát.

Keresés az oldalon