Meghan hercegné babakocsija is tojik a hagyományokra

Startlap - Startlap
Tornóczky Anita és Koós Réka megmutatták párjukat, Tóth Gabi elárulta, mikor jön a gyerek, Sebestyén Balázs cége irdatlan sok pénzt termelt tavaly. Többek között ezekről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Meghan hercegné nagyon menő babakocsit vett, csak éppen nem olyat, amilyet illik

Meghan Markle személye már alaposan ráfért a brit királyi családra, amelynek tagjai egy csomó olyan értelmes és értelmetlen hagyomány rabjai, amik a modern világ szemében néha inkább komikusak, mint tiszteletre méltók vagy szépek. Harry herceg felesége igazából semmi durvát nem csinál, csak szemmel láthatóan szeretne úgy élni, mint minden normális ember. Feltehetően éppen ezért nem a nagyon elegáns, ugyanakkor feltűnően ódivatú Silver Cross márkától választott babakocsit, ahogyan azt szokás, hanem egy tök jó – és persze roppant drága – modern járműben tologatja Archie-t, amit ebben a cikkben nézhetsz meg.

Koós Réka először szólalt meg édesapja halála óta, és öt év után megmutatta párját

Koós János három hónappal ezelőtti halála óta semmit sem hallottunk Koós Réka felől. Egészen mostanáig, a színésznő ugyanis interjút adott, amelyben elmondta, hogyan dolgozza fel édesapja távozását, valamint megmutatta azt a férfit, akivel öt éve alkotnak egy párt, de eddig sosem lépett a nyilvánosság elé. A cikkben közös képet is találsz, valamint Bálint is nyilatkozott arról, hogyan próbál segíteni szerelmének a gyászban.

Íme Tornóczky Anita új fiúja, akit még hét kutya sem tudott elriasztani

A mai nap a híres apák híres lányai párkapcsolatainak leleplezése jegyében telik, hiszen Koós Réka mellett Tornóczky Anita is bemutatta szerelmét. Tornóczky elég nagy állatbarát, hét kutyája van, ami azért valljuk be, a lelkes kutyások körében sem általános dolog, de az új hódoló még ezt is elfogadja szíve választottjától. A viszonyuk olyan jó, hogy már a babatéma is felmerült. A fénykép itt sem marad el.

“Eddig az állapotosságnak inkább a terhes részét sikerült még megélni” – Tóth Gabi elárulta, mikor jön a baba

Tóth Gabi csak kényszerből jelentette be terhességét ilyen hamar, mivel le kellett mondania koncertjeit. Hogy pontosan miért nem tudott fellépni, ebből a cikkből kiderül, ahogyan az is, várhatóan mikor látja meg a napvilágot a pici. Ha a szöveg nem elégítene ki, videón is megnézheted az énekesnő beszámolóját.

 

Finoman szólva tekintélyes osztalékot fizetett Sebestyén Balázs cége

Ahogy mindenki más, úgy Sebestyén Balázs is köteles volt leadni május 31-ig a cégei 2018-as beszámolóját. Ebből kiderült, hogy a Shamarpa Kft. 2016-os 190, majd 2017-es 119 millió forintos árbevétele után 2018-ban nullát hozott, és a korábbi egyetlen alkalmazott sem szerepel már a papírokon. Nem ez a helyzet a rádiós másik vállalkozásával: a Phova Kft. súlyos pénzeket termelt, amit a két főt foglalkoztató cég mind kifizetett osztalékként. Ha érdekelnek a pontos számok, ezt a cikket olvasd el.

Bodrogi Gyula: Amíg élek, játszanék

Hihetetlen, de Süsü hangja tényleg a 85. születésnapját ünnepelte nemrégiben, Bodrogi azonban mindent akar, csak megpihenni nem. A színészt idén kétszer ismerték el életműdíjjal: a Filmakadémia, illetve a Magyar Művészeti Akadémia is kitüntette munkájáért. Ennek apropóján mesélt arról, hogyan dacol a korával.

Kapocs Zsóka végre megkaphatja, amit akart

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anya-Fia❤️❤️ #storymagazin #anyafia

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

Kapocs Zsóka pár hete jelezte a közösségi oldalain, hogy a lakása felújításával megbízott kivitelező a 7,5 milliós előleget eltette, a munkát viszont már nem végezte el. Az ügyben a kivitelező is megszólalt, aki szerint a modell nem vette őket emberszámba. Végül úgy tűnik, pont kerülhet a vita végére. 

Glenn Close kutyája pontosan úgy néz ki, mint Glenn Close

Tudjuk jól, hogy a kutyák hajlamosak hasonlítani gazdáikra: van, amelyik jellemben, van, amelyik külsőleg idomul a számára fontos emberhez. Glenn Close kutyája sem kivétel ez alól, sőt, az egyik legdurvább példája a jelenségnek, mert gyakorlatilag teljesen úgy néz ki, mintha maga lenne Glenn Close.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...