Kiemelt Hírek 2020. március 02.

Meghalt Zana József

bubba Kiemelt Hírek 2020. március 02.
A színművész hosszú betegség után, kórházban hunyt el. Bulvárösszefoglaló.

Elhunyt Zana József

81 éves korában, hosszan tartó betegség után vasárnap hajnalban elhunyt Zana József. A színművész betegségéről és haláláról lánya, Zita nyilatkozik ebben a cikkben.

Meghan Markle nem akarja Erzsébet közelébe engedni a kisfiát?

Úgy tűnik, tovább nő a feszültség a királyi család köreiből kiugrott hercegi pár, és a királynő között. Harry herceg a múlt héten visszatért Londonba, ahol jelenleg utolsó feladatait teljesíti, és felesége is vele tartott. A látogatás azonban tartogatott egy kellemetlen meglepetést II. Erzsébet számára… 

Demcsák Zsuzsa nevelt fia öngyilkosságot kísérelt meg

Az állami gondozásból kikerült 22 éves Horváth Leonra nevelt fiaként tekint Demcsák Zsuzsa. A fiút a napokban kórházba kellett szállítani, mert önkezével próbált véget vetni életének. A történtekről Leon szólal meg az alábbi cikkben. 

Stohl András meglepő vallomása: “Egy kisebb vagy közepes lakás árát kölcsönadtam már az életemben”

 

 

A Hatszín Teátrumban Kadarkai Endre vendégeként izgalmas dolgokról beszélt Stohl András: szigorú édesapjáról, életéről, munkájáról, és arról, hogy rendszeresen kölcsönöket biztosít másoknak, és ennek tulajdonképpen egy igen szomorú magyarázata van. Erre a linkre kattintva elolvashatod a színpadi beszélgetés legérdekesebb részeit.

Pécsi Ildikó: Már nem tudok járni

A Magyar Mozgókép Szemlén Pécsi Ildikót is életműdíjjal jutalmazta a Magyar Filmakadémia. A művésznő azonban már olyan fájdalmakkal küzd, hogy a színpadig sem jutott fel. Állapotáról keserűen viccelődött. Részletek itt.

“Szinte belebetegedtem” – durva diétája és a gyógyszerek miatt nagyon lesoványodott a TV2 híradósa

Vitányi Juditnál az elmúlt években két betegséget diagnosztizáltak, amelyek komoly következményekkel jártak. A Tények műsorvezetője ebben a cikkben mesél megpróbáltatásairól.

Magdi anyus elkészítette a világ legjobb tetkóját: Vili bácsit varratta a karjára

Fodor Zsóka egészen váratlan élménnyel ajándékozott meg minket: készített egy Várkonyi András-tetoválást a bicepszére, és puszit is dobott hozzá. Mindezt Vili bácsi mutatta meg az Instáján, és szívünkből szólt, amikor annyit írt a kép mellé: “Amikor elfogynak a szavak”. A fényképet itt tudod megnézni.

Rendőrautóval üktözött a TV2-s Berecki Krisztián a terepjárójával, két rendőr megsérült

 

 

 

 

A rendőrség megerősítette a baleset tényét, az alábbi linkre kattintva megtalálod a BRFK Sajtóosztálya nyilatkozatát az esetről. 

Leültek beszélgetni Bata Évával, de Bereczki Zoltán szóba se került

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Bata Éva az ország egyik legfoglalkoztatottabb színésznője, illetve tavaly óta Bereczki Zoltán barátnője is egyben. A művésznőt a tévénézők A mi kis falunkból ismerhetik, de amúgy Bata sikeres színpadi színésznő volt sok éven át. A vele készült interjúban egyebek mellett mesélt pályája kezdetéről, a napi rutinról, színházról, filmezésről, tévéről, babonákról, valamint arról is, miért kerek most az élete. De Bereczkiről nem ejtett szót. Ha érdekel a beszélgetés, akkor itt folytasd az olvasást.

Baukó Éva hosszú lábakkal és gigadekoltázzsal jelentkezett be egy mexikói bárból

Baukó Éva nemrég nemrég jelentette be, hogy külföldön kezd új életet, és ezúttal Mexikóból posztolt. Íme a fotó.

Keresés az oldalon