Medveczky Ilona rendszeres meztelen taxizásairól mesélt

Startlap - Startlap
Pécsi Ildikó unokája durva lépésre szánta el magát, hogy elkerülje a költözést. Rékasi Károly és az RTL Klub is reagált a hírre, hogy a színész indul az önkormányzati választásokon. "Már nem muszájból szeretkezünk" - Solti Ádámék vallottak gyermekáldási kálváriájukról. Bulvárösszefoglaló.

A budapesti éjszakában versengtek a taxisok, hogy láthassák Medveczky Ilona anyaszült meztelen testét

Rendkívül izgalmas történeteket osztott meg Medveczky Ilona a múltjáról, amelynek csak töredéke a fenti címben kiemelt részlet. A művésznő meséjét a pesti éjszaka hőskorából egy régi forgatásról és színpadi szerepléseiről ide kattintva ismerheted meg.

Pécsi Ildikó unokája durva lépésre szánta el magát

Még csak különösebben aktív bulvárolvasónak sem kell lenni ahhoz, hogy tudjunk Pécsi Ildikó és exmenye, Pártos Csilla ingatlanvitájáról. A gyakorlatilag botrányossá fajult, évek óta húzódó ügyre elvileg pont került, amikor hivatalosan is kimondták, hogy a budai ház a színésznőt illeti. Csakhogy Pécsi unokája egy egészen megdöbbentő trükkhöz folyamodott annak érdekében, hogy ne kelljen kiköltöznie nagymamája tulajdonából.

Rékasi Károly és az RTL Klub is reagált a hírre, hogy a színész indul az önkormányzati választásokon 

A héten derült ki, hogy Rékasi Károly az 5-ös választókörzetben indul az őszi önkormányzati választásokon, és most végre az 56 éves színész, és csatornája is nyilatkozott a bejelentés kapcsán. Előbbi elmondta, miként jutott erre a meglepő döntésre.

“Már nem muszájból szeretkezünk” – Solti Ádámék vallottak gyermekáldási kálváriájukról

Nagyon megható pillanat volt, amikor Solti Ádám és felesége, Bernadett a Nyerő Páros című műsorban arról meséltek, mennyire szeretnének végre gyermeket. Ezek után természetesen megkezdődtek a találgatások, vajon mikor érkezik a baba, a párnak azonban sajnos ez korántsem fog olyan egyszerűen menni, mint a többi szülőnek. Nehézségeikről igazán őszinte, intim szavakkal meséltek.

Szívet melengető anyai gesztust tett Meghan Markle

Fotó: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Meghan Markle szülési szabadsága okán a közelmúltban keveset szerepelt a nyilvánosság előtt, de csütörtökön tiszteletét tette a wimbledoni teniszbajnokságon. Itt szúrták ki a hercegné visszafogott nyakláncát, amely egy igazán szép, anyai gesztust rejt

Gyilkossággal fenyegetőző őrült zaklató várta Tóth Andit az öltözője előtt

Egy évvel azután, hogy az X-Faktorral Tóth Andi neve berobbant a köztudatba, a fiatal énekesnő megtapasztalta a hírnév legfélelmetesebb oldalát. Eleinte még csak szimpla üzeneteket írt neki nap mint nap egy középkorú férfi, azonban amikor az énekesnő párkapcsolata nyilvánosságra került, már halálos fenyegetéseket küldött. A dolog itt nem állt meg: a férfi személyesen is felkereste Tóth Andit, aki részletesen beszámol a következő cikkben a horrorba illő jelenetről, és arról, miként sikerült megmenekülnie.

Oláh Gergő idillikus, telefonmentes nyaralását magasztalja, amit valahogy mégis kiposztolt

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legyen meg a Te akaratod! #adal2019 . . . . Fotó: @kasznernikolett

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

Oláh Gergő csütörtök délután posztolt több családi fotót is hargitai családi pihenéséről. A képek igazából közel sem olyan érdekesek, mint egy aprócska ellentmondás: az énekes állítja, hogy “se térerő, se internet” nincs. Akkor most hogy is van ez? A fotókért és a poszt teljes szövegéért ezt a cikket nézd meg.

Egy 15 éves magyar lány lett a világ legszebb gyereke

Kicsit bajosan követjük már a gombamód megszaporodott szépségversenyeket, és tovább nehezíti a dolgunkat, hogy ezeknek a neve is roppant hasonló, nehogy véletlenül a naiv olvasó képes legyen eligazodni ebben a furcsa világban, amiről Sandra Bullock óta tudjuk, hogy központi szerepet játszik benne a világbéke.

De a napokban Portugáliában rendeztek egy komoly világversenyt, amelynek két kategóriájában is bizonyítást nyert a szólás, avagy fáma, miszerint a magyar lányok a legszebbek. A Miss and Mister Star Universe Princess kategóriában a 9 éves Kánya Vivien első udvarhölgy lett, a Petite kategóriában pedig a 15 éves Koncsik Bianka nyert a megmérettetésen. A következő cikkben több fényképet találsz a két gyönyörű magyar lányról.

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...