MC Hawer egy nála 33 évvel fiatalabb lányt szeret

Startlap - Startlap
Párjánál 33 évvel idősebb, de mindketten boldogok a kapcsolatban.

MC Hawerre, azaz Koczka Gézára szeptember elején talált rá a szerelem. Az MC Hawer és Tekknő izsófalvi fellépésén kezdett szemezni Fannival, akivel azóta harmonikus kapcsolatban él – írja a Blikk.

„Több mint öt éve vártam erre, végre megint foglalt a szívem – mondta a lapnak a zenész. – Jó kedvem lett a szépségétől, és a dalainkat is szerette, mert az első sorban énekelt. A buli után aláírást és közös fotót is kért, amit még aznap éjjel a zenekar közösségi oldalának üzenőfalára is átküldött. Mivel ezt a portált én kezelem, kinyomtattam, aláírtam, és visszaküldtem neki a képet, aztán levelezni kezdtünk.”

Az 53 éves énekest az óriási korkülönbség sem zavarja, párja ugyanis 33 évvel fiatalabb nála.

„Eleinte gondolni sem mertem arra, hogy esélyem lehet nála, hiszen harminchárom év komoly korkülönbség, de Fanni tovább írogatott, én pedig egyre jobban szerettem volna megismerni őt – tette hozzá. – Amikor újra találkoztunk, és elbeszélgettünk, bevallottam neki, mit érzek iránta. Nem ijedt meg, sőt már együtt ízlelgetjük a páros boldogságot. Mennyei.”

A fiatal lány is hasonlóképpen érez.

„Nem fordulok el valakitől csak azért, mert sokkal idősebb nálam – mondta Fanni. – Jól érezzük magunkat együtt, ennél többre nem is vágyom. Amikor Gézával megismerkedtem, egy lehetetlen kapcsolatban voltam. Már nem volt érzelmi kötődésem, de most alig várom, hogy a kedvesemet megint lássam.”

Ez is érdekelhet

képcím

Tóth Gabi a Fideszről: "Megkerestek, és én gondolkodás nélkül...

képcím

Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: "Mindenki tudja, ez mire...

képcím

Berki Mazsi megszólalt: A férjemnek gyönyörű temetése lesz