Máté Gábor élete szégyenfoltjának tartja, hogy megcsalta Jakupcseket

Startlap - Startlap
A későbbi második feleség, Albert Györgyi halála előtt két évvel úgy írt Jakupcsekről: "kérte, hogy Gábor továbbra is a lakásuk előtt parkolja le esténként a kocsiját, hogy a szomszédok lássák, minden rendben van". Bulvárösszefoglaló.

Máté Gábor élete szégyenfoltjának tartja, hogy megcsalta Jakupcseket

A színész-rendező tíz év házasság után, Albert Györgyiért hagyta el a feleségét. Jakupcsek Gabriella a mai napig nem beszélt sokat az első házassága kudarcáról, a szeretőként feltűnő, majd később második feleséggé váló Albert Györgyi viszont halála előtt két évvel megjelent könyvében visszaemlékezett a szerelmi háromszögre. Máté Gábor pedig most hosszú idő után először interjúban nyilatkozott a témáról. Részletek.

Szinetár Dóra kisfia Gesztesi Károly exénél úszik

Mattesz Csilla olimpikon, a babaúszás egyik magyarországi úttörője számos híresség gyermekével foglalkozott már. Szinetár Dóra és Down-szindrómás kisfia is Benji idősebb testvére jó tapasztalatai miatt választották őt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Győzike értékelte a választás eredményeit, Gáspár Bea hányós emojikat kap

Míg Gáspár Győző az elmúlt hetekben a Békemenet első soraiból kilőve magát hangos kormánypártivá vált, felesége semmi jelét nem adta annak, merre húznak választópolgári érzelmei. Szavazni viszont ő is elment, Győzővel együtt, amiért cserébe hányós fejekkel bombázták. Gáspár Bea nyilatkozata itt olvasható, ide kattintva pedig megismerheted Győzike gondolatait a választás eredményeiről.

Tóth Gabi a Fidesz győzelméről: “Meg volt írva”

Hogy hol volt megírva, arra már nem derült fény a Fidesz kampányrendezvényén Orbán Viktor átkarolva éneklő ifjú Tóth Insta-sztorijából. Tóth Gabi tavaly októberben még kikérte magának a politizálás vádját. Részletek.

Erzsébet királynő utólag megváltoztatta egyik unokája nevét

Max Mumby/Indigo/Getty Images

A Jeffrey Epstein egyik áldozata által erőszakos közösüléssel vádolt András yorki herceg és Sarah Ferguson, vagyis a híres televíziós, Fergie közös gyermekéről van szó. Arról a Beatrix hercegnőről, aki a hírekben gyakran mint a királynő kedvenc unokája szerepel. Kiderült, hogy nevét is Erzsébettől kapta, egy régi hagyománynak köszönhetően, ez azonban nem biztos, hogy mindenki kedvére volt. Részletek.

Mihalik Enikő elárulta, mi az a furcsa sapka kisbabája fején

A tavaly nyáron született Rose fején látható speciális segédeszközről folyamatosan kérdezősködnek az emberek Mihaliknál. Ha kíváncsi vagy a nagy rejtély megfejtésére, akkor itt folytasd az olvasást.

A tatai zsidók voltak Robert Downey Jr. szépszülei

Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A lisztkereskedő Stern Jakab és Deutschländer Eleonóra lánya által az 1880-as években meghozott döntésének köszönhető, hogy 1965. április 4-én – igen, épp születésnapja van – megszületett Robert Downey Jr., akiből aztán világhírű színész lett. Bővebben.

Tóth Vera is megszólalt a választásról: “Szégyen, mit művelünk egymással”

Húgához hasonlóan Tóth Vera is a politikának szentelte a választás utáni pillanatokat közösségi oldalán. Ő pártszimpátiájáról nem adott hírt, hosszú bejegyzését a különböző politikai nézetek, félelmek és frusztrációk okozta gyűlölködésről és feszültségekről szóló lamentálásnak szentelte. Tóth Vera írása.

Kiszel Tünde lánya egy szimpla miniruhában is ragyog

Hunyadi Donatella és édesanyja egy esküvőn vettek részt a hétvégén, az eseményre anya és lánya egyaránt kitettek magukért. Fotók.

A legszebb ruhák a 2022-es Grammy-gáláról

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Miközben Magyarországon Orbán Viktor megszerezte újabb kétharmadát, a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában a zenei élet legnagyobbjai vonultak fel a vörös szőnyegen. Meg persze egy csomó modell, színésznő és egyéb, ismert és kevésbé ismert személy. A rangos nemzetközi díjkiosztót általában az egybegyűltek látványos megjelenése jellemzi, ez ezúttal sem volt másképp. Sokaknak most se sikerült normálisan felöltöznie, másoknak viszont azért csak összejött, hogy öltöztetők, fodrászok, sminkesek és egyéb szakemberek hada segítségével egy este erejéig tök jól nézzenek ki. Galéria.

(Címlapkép: MTI/Mónus Márton)

Ez is érdekelhet

képcím

Taylor Swift hétfő hajnalban történelmet írt a Grammy-gálán

képcím

50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó...

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?