Másfél éves fia vette át az ausztrál bozóttűzben meghalt tűzoltó kitüntetését

Startlap - Startlap
A kisfiú egyenruhában vett részt édesapja temetésén, erre tűzték fel a poszthumusz kitüntetést. Az eseményen az ausztrál miniszterelnök is megjelent. Esti hírösszefoglaló.

Másfél éves kisfia vette át az ausztrál bozóttűzben meghalt tűzoltó kitüntetését

Az ausztrál miniszterelnök is megjelent Geoffrey Keaton temetésén, aki december 19-én veszítette életét az országban szeptember óta tomboló bozót- és erdőtűzben. A férfi másfél éves fia, Harvey Keaton egyenruhában búcsúzott édesapjától, amelyre ünnepélyesen feltűzték apja poszthumusz kitüntetését. A szomorú eseményről itt találsz fényképes beszámolót.

Órákon át haldokolhatott a két huszonéves fiatal egy árokban Püspökladánynál

A Püspökladány és Nádudvar között történt közúti baleset körülményeit ebben a cikkben ismertetik.

Napi öt férfival kényszerített szexre lányokat egy magyar bűnszervezet Németországban

A több éven át működő banda tagjai között volt olyan, aki saját 21 éves unokatestvérét futtatta. Az alábbi cikkben részletes beszámolót találsz az esetről, valamint egy videót a férfiak elfogásáról.

Vona Gábor szerint a közös lista erkölcstelen, rossz és veszélyes ötlet

A Jobbik volt miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki összefogás lehetőségeit boncolgatja legfrissebb Facebook-posztjában. Vona 4 pontban indokolta meg, hogy miért nem ért egyet a közös lista állításával. Érvelését erre a linkre kattintva ismerheted meg.

“Orbán Viktor elbűvölő ágyúja”: Varga Judit az egyik legbefolyásosabb európai női politikus

Konrad Szymański és Varga Judit 2019 decemberében Brüsszelben. (Fotó: Thierry Monasse/Getty Images)

A legnépszerűbb holland politikai hetilap, az Elsevier Weekblad értékelte Magyarország igazságügyi miniszterét ilyen szemérmetlenül. A dologról maga Varga Judit értesítette a nagyérdeműt a közösségi oldalán. Minderről itt írnak részletesen.

“Van egy feltörekvő fiatalember, mindössze 33 éves, de érdemes rá figyelni, mert nagy éve lehet 2020” – portré Tiborcz Istvánról, aki még csak most kezd a csúcsra törni

Tiborcz István 2019-ben először került be a 100 leggazdagabb magyar közé: 35 milliárd forintos vagyonával rögtön a sor első felében, a 32. helyen landolt, méghozzá legfiatalabb gazdag emberként. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen gyorsan lett rendkívül tehetős, hanem csak véget vetett a rejtőzködésnek. A Kúria tavaszi döntése szerint Tiborcz István nem közszereplő, annak ellenére, hogy a felesége a miniszterelnök lánya, rendszeresen szerepel politikai eseményeken és a nyilvánosság előtt is üzleti ügyeivel, valamint magánéletével, és vagyona egy része állami megbízások révén halmozódott fel. De akkor mégis kicsoda Tiborcz István, és hogyan lett ő ilyen tehetséges vállalkozó? Az alábbi cikkben bemutatják szélsebesen felfelé ívelő pályáját az első vállalkozásától kezdve.

Megvan, mikor érkeznek a 2020-as havi nyugdíjak

A Magyar Államkincstár csütörtökön tette közzé az idei évi nyugdíjak és nyugdíjszerű ellátásokat utalási időpontjait. A pontos dátumokat ide kattintva tudhatod meg.

Gyurcsány Ferenc kijelölte az irányt az ellenzék számára a következő két évre

Gyurcsány Ferenc első 2020-as posztjában arról ír: a következő két évben dől el a 2022-es választások sorsa. A volt miniszterelnök megadta a receptet, ami sikerre viheti az ellenzéket. Ha érdekel Gyurcsány bejegyzése, akkor itt folytasd az olvasást.

Hosszú Katinka a harmadik az évtized legjobb úszóinak listáján

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A swimswam.com szaklap összegyűjtötte a 2010-es évek legjobb úszóit, és a rangsorban Hosszú Katinka a harmadik helyre került. De nem ő az egyetlen magyar, aki bekerült a top 20-as felsorolásba. Ha érdekel, ki a másik magyar tagja a listának, és kik azok, akik megelőzték a bajai úszónőt, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ne maradj le róla: az egyik leggyönyörűbb meteorrajt csodálhatjuk meg pénteken

Egy kevésbé ismert, ugyanakkor az egyik legszebb meteorraj látványát élvezheted pénteken. De szemfülesnek kell lenni, a Quadrantidák nálunk ugyanis alig több mint egy órán át figyelhetők meg majd. A fantasztikus égi jelenségről ebből a cikkből tudhatsz meg minden fontos információt.

Ez is érdekelhet

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?

képcím

Riasztást adott ki a Magyar Posta

képcím

444.hu: Völner rokonának és Rogán kabinetfőnökének is...