Mary Zsuzsi búcsúlevele egy fájdalmas szerelmes üzenet volt

Startlap - Startlap
Két férjén kívül számos kapcsolata volt, de ahogy utolsó szavaiból kiderült, valójában egyetlen ember volt, akit mindig szeretett. Mary Zsuzsi éppen kilenc éve, karácsonykor lett öngyilkos. Bulvárösszefoglaló.

Mary Zsuzsi búcsúlevele egy fájdalmas szerelmes üzenet volt

Az 1968-as Táncdalfesztivál felfedezettje egy igazi maximalista díva volt, akit imádott a sajtó és a közönség, de tehetsége mellett viharos magánélete is vonzotta a figyelmet. Két férjén kívül számos kapcsolata volt, de ahogy utolsó szavaiból kiderült, valójában egyetlen ember volt, akit mindig szeretett. Mary Zsuzsi éppen kilenc éve, 2011. decemberében a szentesti családi vacsorát követően lett öngyilkos budai otthonában. Bővebben.

TV Fazék: Zalatnay Sarolta 1983-ban olyan lasagnét sütött, hogy leesel a székről

A Molnár Margit vezette Főzőcske – TV Fazék című műsor akár egy mai szemmel megszokott, sima főzőműsor is lehetne. Akad azonban két fontos különbség azon túl, hogy a nyolcvanas évek óta sokat változott a konyhakultúra: egyrészt tele van irtó szokatlan, kellemetlen párbeszédekkel, másrészt gyakran pokolbéli ételek készültek, széles mosollyal. A Zalatnay-féle lasagne is ilyen, ami már Molnár Margit joviális arcán is rémületre satírozta az udvarias derültséget. Erre a linkre kattintva a 444.hu szórakoztató, archív részletekkel tűzdelt beszámolóját találod a műsorról.

Demcsák Zsuzsa négyes családi fotót posztolt a karácsonyfa árnyékából

A műsorvezető férjével és két gyermekével pózolt. Íme a fénykép.

Diana hercegné különös szépségtitkai: beöntésekre járt és profik súgtak neki

Fotó: Len Trievnor/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

A klasszikus szépségnek aligha nevezhető hercegné megjelenése rajongás tárgyát élvezte szerte a világon. Ma már közismert tény, hogy Diana soványsága mögött tragikus betegség állt, de milyen egyéb történetek, kevéssé ismert trükkök, szokások, kapcsolódnak Károly herceg első feleségének külsejéhez? Erről szól ez a cikk.

Celine Dion és Mariah Carey meghitt karácsonyi pillanatokat osztott meg: pizsamában beültek a fa alá gyerekeikkel

Kezdjük Celine Dionnal, mert ő nagyon ritkán mutatja meg a fiait, de amúgy három is van neki. Az 52 éves énekesnő szentestéjébe itt kukkanthatsz be.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Mariah Carey kétgyermekes anya, egy lánya és egy fia van. A mama és a gyerekek összeillő Dolce & Gabbana köntösben élvezték a karácsonyi fényeket, ami az énekesnő esetében egy reflektorral is felért. A fénykép ebben a cikkben nézegethető.

Ferenc pápa ujja ismét megbotlott egy erotikus kép felett

Épp csak elfelejtettük az egyházfő pornós lájkját, máris megérkezett a következő.Ferenc pápa ezúttal visszafogottabb ízléssel választott, de így is roppant erős a tartalom, amire rányomta a tetsziket. Fotó és további részletek itt.

Károly herceg és Kamilla furcsa kiegészítőt választott az idei karácsonyi portréhoz

Azon túl, hogy talpig zöldbe bújtak, semmi sem ünnepi a fotón, amelyet a hivatalos Instagram-oldalukon tettek közzé karácsonyi üdvözletként. Ha érdekel a kép, akkor katt ide.

Michael Jackson hírhedt birtokát milliárdos barátja vette meg

Fotó: Jason Kirk/Getty Images

Az ingatlant évek óta hiába árulták, végül az eredeti irányár töredékét fizették ki érte.Az eladással nem véletlenül támadtak nehézségeik. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kínos vagy különleges? Magyar hírességek szokatlan nevű gyerekei

Egyre többen igyekeznek olyan keresztnevet választani, ami a lehető legritkább. Ebben a cikkben  bemutatnak néhány sztárbabát, aki nem mindennapi nevet kapott, és szavazni is lehet a végén.

Ez is érdekelhet

képcím

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a...

képcím

Egy pályakezdő tanár nyílt levele Orbán Viktornak: "A...

képcím

Horváth Gréta férje megszólalt a válásról: "Van valakim"