Marsi korábban járt már Szulák exével, Palik László sem magányos

Startlap - Startlap
Kiderült: Gábor nem más, mint a műsorvezető fiatalkori szerelme. Most második esélyt kaptak a boldogságra. Bulvárösszefoglaló.

Marsi Anikó korábban már együtt volt Szulák Andi exével, Palik László sem magányos már

Fotó: TV2

Ugyan Szulák Andrea a maga módján óva intette a TV2 híradósát a gyermeke apjától, úgy tűnik, a válófélben lévő Marsi Anikó nagyon is tudja, kit választott. Ebben a cikkben írnak arról, hogy a tévés honnan, és mióta ismeri Gábort. Mindeközben a Story magazin információi szerint már Palik László sem magányos.

Dobó Kata egy párt alkot Szente Vajkkal

A színésznő és rendező Dobó Kata  már nem szingli, ráadásul hasonló berkekben találta meg új szerelmét. Itt egy bennfentes árulkodik arról, hogyan ismerkedtek meg Szente Vajkkal.

Nagy az öröm: Vajna Tímea beköltözött a luxusvillájába Beverly Hillsben

A híresség Andy Vajna halála óta szeretett volna találni magának egy olyan otthont, ahol hatalmas terek szolgálják az ő és szerettei kényelmét. Meglelte.

Kamusztorival jelentkezett be Hevesi Krisztához az egyik páciense, hogy randira hívja

A pszichológus, aki a TV2 Dancing with the Stars második évadában is táncra perdül, azonnal érzékelte, hogy a páciensnek más szándékai is lehetnek, mivel története, amellyel a tanácsadásra érkezett már az első perctől sántított. Ha érdekel a sztori, kattints ide.

György herceg ma 8 éves, és napról napra jobban hasonlít az apjára, Vilmos hercegre

Odáig vannak az emberek György herceg születésnapos fotójáért, amelyen szakasztott az apja. Szerinted is nagyon hasonlít Vilmos hercegre a legidősebb gyereke? A képet ezen a linken tekintheted meg.

Fürdőruhában álltak modellt a Gáspár-lányok: Bea, Evelin és Virág 100 kilót fogytak összesen

Azt ünneplik, hogy mindhárman lefogytak. Kár minden további szó, nézzük inkább a fotót, itt.

Zoli gazda értékelte a kiválasztott lányokat: Van a nagyon durván ribancos

Szerda este is folytatódott a Házasodna a gazda, ahol Zoli gazda már csak a négyfősre redukált csapatával ismerkedett. Ha kíváncsi vagy, melyik lány nyerte el a tetszését, ide kattints. 

Amy Winehouse édesanyja fél, hogy a szklerózis multiplex miatt elveszíti emlékeit lányáról

MTI/EPA/Hannah McKay

A tragikusan fiatalon meghalt énekeről egy sor film készült már, de most a család gondozta a BBC felkérésére készült filmet. A produkció a BBC Two és a BBC Music felkérésére készült, és pénteken, az énekes halálnak tizedik évfordulóján mutatják be. A hivatalos előzetest itt nézheted meg.

Tücsi megmutatta, mire költötték a Love Bistro-s nyereményt a férjével

A Love Bistroban nyert ötmillió forintnak volt helye Tücsiék életében. A műsorvezető most a vlogjában mutatta be, mire költötték a pénzt. Te is megtudhatod ebből a cikkből

Széphalmi Juliska újabb egy év kényszerpihenőn van

A táncosnak, aki úgy érzi, túl sokat vállalt mostanában, – a Survivor versenyzőjeként is forgatott Dominikán – most lesz ideje végiggondolni, hogy miért kapta az újabb kényszerpihenőt a sorstól. Innen kiderül, miért nem dolgozhat majd sokáig.

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...