Mark Zuckerberg kislánya egy nagyon aranyos tévedésben él arról, hogy mivel is foglalkozik az ő apukája

Startlap - Startlap
Gyermeki logika.

Mark Zuckerberg nagyobbik kislánya még hároméves sincs, de máris remekül szórakoztatja a fél világot remek meglátásaival. Mivel az ő apukájának több mint 119 millió követője van a Facebookon, ezért a szokásosnál kicsit többen értesülnek arról, ha valami vicceset csinál.

Ahogy a többi kisgyerek, úgy Maxima is igyekszik megfejteni a dolgokat, amivel nem mindig jár sikerrel. Amennyiben a szülei munkájának értelmezéséről van szó, neki valószínűleg kissé nehezebb dolga van, mint mondjuk egy mozdonyvezető gyerekének, aki már az első képeskönyvében találkozhat édesapja foglalkozásával.

Max's first running race today. Priscilla ran the Stanford 5K for Heart Health (and got a new personal record!) Then the kids all dressed up as super heroes and ran 200 meters. It was chaos.

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2018. augusztus 19., vasárnap

Na és mit hisz Maxima az apukája munkájáról? Hát azt, hogy a papája egy könyvesbolti alkalmazott. Végülis érthető, hiszen biztos sokszor hallotta otthon a Facebook szót, ami szó szerint lefordítva ugyebár ‘arckönyvet’ jelent, és hát vajon hol lehetnek a könyvek, ha nem a könyvesboltban. 

Az egyik kommentelő felvetésére, miszerint egy hároméves manapság már azt se tudja, mi az a könyvesbolt, Zuckerberg elárulta, hogy rendszeresen járnak könyvtárba és könyvesboltba a kicsivel.

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin a Facebookon magyarázkodik, miután aláírta az...

képcím

Új rekordot döntött az infláció

képcím

Drasztikusan csökkentik az üzemanyaglimitet a Mol-kutak péntektől