Máris értelmetlen összeesküvés-elméletek keringenek Hosszú Katinka új edzője miatt

Nehezen emésztik meg, hogy Petrov Árpád Jakabos Zsuzsanna férjének ikertestvére.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-27 10:36

Fotó: Suhaimi Abdullah/Getty Images

A héten derült ki, hogy Hosszú Katinka edzéseinek irányítását egy svájcban dolgozó magyar szakember, Petrov Árpád veszi át – írja a 24.hu. A 35 éves edző még be se tette a lábát az országba, máris megindult a konspiráció a sajtó részéről.

Petrov Árpád a győri úszóklubot irányító Petrov Iván ikertestvére, aki egyben Jakabos Zsuzsa férje – ez a tény az, ami megmozgatta a sajtó fantáziáját.

Petrov Árpád (Fotó: Facebook)

Amint kiderült a hír, a lapok megírták, hogy Hosszú “családi viszályt robbant ki”, mivel “köztudott, hogy Katinka, illetve Petrov Iván győri tréner felesége, a válogatott úszó Jakabos Zsuzsi nem eszik egymás tenyeréből.” Később már úgy fogalmaztak, hogy “Hosszú Katinka haragosának sógora lett az Iron Lady új edzője”.

A 24.hu szerint ez nem is lehetne messzebb a valóságtól. Hosszú és Jakabos ugyanis sosem voltak rosszban, még akkor sem, amikor a 2016-os olimpián Katinka pont Jakabos elől nyerte el a 200 pillangó indulásának jogát, majd az utolsó pillanatban visszalépett a versenyzéstől, így elvette Jakabos elől az indulás, és feltehetően egy érem lehetőségét. Jakabos és férje jól tudja, hogy minden nagy versenyen előfordulhat olyan, hogy valaki a formaingadozás, fáradtság, stb. miatt meggondolja magát.

🌈

Zsuzsanna Jakabos (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

Jakabos egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy kifejezetten jó barátnők voltak Katinkával, de Tusup miatt kicsit eltávolodtak egymástól, viszont ettől még semmi baja nincs kolléganőjével.

A lap szerint mivel a Petrovok ikertestvérek, ezért “kizárt, hogy ne lett volna családi kupaktanács a döntés meghozatala előtt”. Így tehát szó sem lehet haragról, vagy családi viszályról, helyette sokkal valószínűbb egy kiegyensúlyozott szakmai munka a tokiói olimpiáig.

Mai nap hírei

Újabb lehűlés közelít még több esővel

agroinform.hu10 órája

Menesztették posztjáról Szalaiék edzőjét

eurosport.hosszabbitas.hu13 órája

Tordai Bence: gyászos nap ez Orbán Viktor számára

demokrata.hu14 órája

Megérkezett a Huawei P Smart 2021

gsmring.hu14 órája

Ingyen van, segítene megállítani a járványt, de mégsem használjuk

szabadeuropa.hu14 órája

Hűha, Gwyneth! Ruha nélkül köszönte meg a filmcsillag a szülinapi üdvözleteket

joy.hu17 órája

Három csillagjegy, akik piszok nagy mázlisták - Te vajon köztük vagy?

femcafe.hu18 órája

Megérkezett a legújabb magyar rajzfilmsorozat

mmonline.hu18 órája