Maradona lánya először jelent meg apja halála óta: zokogott a lelátón, álló tapssal köszöntötték a focisták

Startlap - Startlap
Dalmát a Boca Juniors csapata meghívta a mérkőzésére, ahol a győzelmet neki és édesapjának ajánlották. Bulvárösszefoglaló.

Maradona lánya először jelent meg apja halála óta: zokogott a lelátón, álló tapssal köszöntötték a focisták

A múlt szerdán elhunyt focilegenda lányát, Dalmát a Boca Juniors csapata meghívta a mérkőzésére, ahol a győzelmet neki és édesapjának ajánlották. A meccsen készült videóért ide kell kattintani.

Várkonyi András megható szöveggel, és egy akkor és most fotóval búcsúzik a Barátok közttől

A színészeket is sokként érte a csatorna hétfői bejelentése, miszerint 22 év után véget ér a Barátok közt, a hazai kereskedelmi tévézés egyik legfontosabb sarokköve. Várkonyi András, illetve Vili bácsi a közösségi oldalán reagált, a bejegyzést itt lehet megtekinteni.

Havas Henrik saját könyve népszerűsítése közben darabokra szedte Pressert

Havas a nevével fémjelzett műsorában a könyvét Presser Gábor frissen megjelent életrajzi kötetével hasonlította össze. Részben az Omega-tagoktól idézve, de nagyon kemény állítások hangzottak el Presser Gábor “előretüremkedő, önmagát mutogatni kívánó” személyiségéről, és arról, hogy – derül ki a beszámolókból – mennyire pénzéhes ember. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Farm VIP: Ambrus Attila esett ki – “Lehetnék képmutató, és akkor még mindig ott ülnék a többiek között”

A Farm VIP hétfői adásában a játék új felálással folytatódott, a két csapat játékosai összeköltöztek, a küzdelem egyénivé vált, és rögtön sor került egy párbajra is. Ambrus Attila mellett Horváth Éva kapta a legtöbb szavazatot. Ambrus Attila egy őszinte vallomással kommentálta távozását. Videó és további részletek itt.

A Twitteren megtalálták Lady Gaga fogorvos hasonmását, azóta is röhögünk

Lady Gaga 2016 decemberében Londonban. (Fotó: Stuart C. Wilson/Getty Images

Nehéz elmagyarázni, hogy mitől olyan vicces a kép, amelyen az említett hasonmás látható, mindenesetre talán nem téved az a (jelenleg) mintegy 118 ezer lájk, szóval inkább nézd meg te is. Katt ide.

Hujber Ferenc olyat hisztizett A Konyhafőnökben, hogy Rácz Jenő majdnem sarokba állította

Ha Konyhafőnök, akkor idegösszeomlás, amit a középdöntőben Hujber Ferenc produkált. Rácz Jenő kis híján kiküldte Hujbert a stúdióból, hogy inkább a többiek készítsék el az ételt, amíg ő kitombolja magát. Videó.

Nyári Dia azt hitte, még visszatérhet a Mátyás térre

A Hanna karakterét megformáló Nyári, aki utoljára 2019-ben, már terhesen szerepelt a szériában, érzelmes búcsút vett a sorozattól. A régi fotókat és a rövid szöveget ebben a cikkben találod.

A barátnőjét megcsaló VV Digo: Gina túlreagálta, én meg szimplán hülye voltam

A ValóVilág szombati adásában VV Digo esett ki, aki sok időt nem töltött a villában, de az még pont belefért a rövid játékba, hogy a paplan alatt matassanak kicsit VV Ginával. Csakhogy VV Digóra odakint a barátnője várt, ezért rákérdeztek nála a dologra, a válasz egy esetlen magyarázkodás volt. Bővebben.

Kaptunk egy kis magyarázatot Jennifer Lopez földöntúli külsejére: közös szelfit lőtt az anyjával

Ez egy tavaly szeptemberi kép. (Fotó: Jacopo Raule/Getty Images)

Ha arról van szó, ki hogy néz ki, Jennifer Lopez 51 éves kora ellenére gyakorlatilag csuklóból lenyom bárkit. A Puerto Ricó-i származású énekesnő egyszerűen valóban olyan, mintha megállította volna az időt. Adódik a kérdés, hogy mégis hogyan csinálta. Ezért külön öröm, hogy a minap saját szépségmárkája Insta-oldalán megjelent egy olyan kép, amelyen amúgy egy karácsonyfa van a háttérben, de a lényeg a hetvenéves elmúlt mama arca. Íme a fotó.

Rebel Wilson elérte álomsúlyát: 75 kilóra fogyott, mutatjuk a végeredményt

A híres ausztrál stand-up komikus és színésznő minden szempontból sikeres volt, az áhított számot az általa előre kitűzött határidőn belül sikerült elérnie. Kitartó munkája jól megérdemelt jutalma, vagyis a karcsúsított Rebel Wilson erre a linkre kattintva nézegethető.

Ez is érdekelhet

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Páratlan életút: 75 éves Presser Gábor