Már a versenyhivatal vizsgálja Kasza Tibi milliárdos cégének "tisztességtelen" marketingfogásait

Startlap - Startlap
Egy héttel azután, hogy Pottyondy Edina erősen kritizálta Kasza termékeit és életmódprogramját, a Gazdasági Versenyhivatal figyelmét is felkeltette a műsorvezető cége. Bulvárösszefoglaló.

A versenyhivatal vizsgálja Kasza Tibi milliárdos cégének “tisztességtelen” marketingfogásait

A Gazdasági Versenyhivatal a Kasza Tibor által testvérével és feleségével közösen birtokolt Manker Beauty Kft. ellen indított vizsgálatot, Kasza “életmódváltó programjával” a célkeresztben. A vállalkozásról épp a közelmúltban derült ki, hogy naponta átlagosan 5 milliós forgalmat termelt, amelynek köszönhetően a közel 800 millió forintot vehettek ki Kaszáék a cégből. Az ügyről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Ő Szalai Ádám modell barátnője, aki csodaszép kismamaként tölti éppen napjait

A magyar válogatottal Anglia ellen történelmi, 4-0-ás győzelmet arató csatár és Krista Tcherneva nemrégiben jelentették be, hogy első gyermeküket várják. A rendkívüli szépségű Krista Tcherneva fényképei itt nézegethetők.

Tom Hanks keze megállíthatatlanul remegett a színpadon

Chris Hyde/Getty Images

Egyre aggasztóbbnak tűnik a 65 éves Hanks egészségi állapota: miután cannes-i díszbemutatóját követően drasztikus soványsága miatt indultak meg a találgatások, egy ausztráliai premieren még nyugtalanítóbb dolgot vettek videóra a kamerák. Íme a felvétel.

“Ilyen durva vágást még életemben nem láttam” – orvost kellett hívni A Konyhafőnökbe

Még a rendkívül rutinos zsűritagok is elhűlve nézték Varga Patrik sérülését, aki végül orvosi segítségre szorult. Videó.

“Mióta élek, nem láttam így focizni a válogatottat” – így áradoztak a hírességek a magyar válogatott teljesítményéről

Alighanem senkinek sem kell elmondani, hogy a Nemzetek Ligája hármas csoportjában a magyar csapat kedd este átvette a vezetést. Ugyan Orbán Viktor reakciójához foghatóan talán senki sem kommentálta az eseményeket, de Majka posztja például arra enged következtetni, hogy nehezen találta a szavakat a meccs végén. Bővebben.

Onyutha Judit gyermekeinek apja váratlanul meghalt

Az időjós volt férje mindösszesen 48 éves volt. A pilótaként dolgozó László halálának körülményeiről itt írnak.

Fotós bizonyítékok kerültek elő arról, hogyan tette tönkre Kim Kardashian Marilyn Monroe legendás ruháját

Noam Galai/GC Images

A 4,5 millió dolláros értékűre becsült, kristályokkal kirakott ikonikus ruhadarab mindösszesen néhány percet töltött Kardashianon, de ezt sem sikerült épségben túlélnie. Kim Karadashian három héten át fogyókúrázott, hogy a Met-gálán felvehesse a fehér estélyit, de a hét kiló mínusz is kevés volt: a frissen közzétett fényképeken jól látszik, hogy a ruha szabályosan szétrepedt.

Kasza Tibor második gyermeke megszületett

A versenyhivatal vizsgálatának hírével éppen egy napon jelentette be Kasza Tibor, hogy Darai Andrea megszülte kislányukat. Bővebben.

Nyári Dia saját maga varrta a ruhát, amiben a tévében megjelent

A hosszú, selyemhatású ruhát hét óra alatt rakta össze, de úgy, hogy mielőtt nekifogott, azt sem tudta, hogyan kell a cérnát a varrógépbe fűzni. Videó.

Britney Spears új otthonában újradefiniálták a luxus fogalmát

J. Merritt/Getty Images for GLAAD

Az édesapja irányítása alól kiszabadult, majd gyorsan megházasodott Spears és kedvese, Sam Asghari a kaliforniai Calabasasban találták meg tökéletes közös házukat. A forintba átszámítva mintegy 4,5 milliárdot érő ingatlanban még a karácsonyi ajándékok csomagolására is külön szobát alakítottak ki. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Wagner-lázadás: így néztek ki a kiürített moszkvai terek - a...

képcím

Visszavonult Szalai Ádám

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...