Kiemelt Hírek 2018. április 20.

Maksa Zoltán a szüleivel él, hogy tudja törleszteni a hitelét

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 20.
A szülők a humorista svájci frank alapú hitele miatt eladták a házukat.

Boros Lajos után most Maksa Zoltánról is kiderült, hogy közel sem él olyan jól, ahogy az emberek gondolják. A humorista a Borsnak mesélt párkapcsolatairól, és arról, hogy hitele miatt kénytelen egy fedél alatt élni szüleivel.

“Nagyon kevés nő tudja elviselni végtelen toleranciával a mi pályánkat, mivel mi fordítva élünk. Hétvégén dolgozunk, hétköznap meg rohangálunk, szerződünk, anyagot adunk le, adminisztratív ügyeket intézzük” – magyarázta Maksa, aki már két váláson van túl. Első házassága a munka miatt nem ment, a másodikban a gyerekeken vitáztak.

“A második válásom után ideiglenes kényszermegoldásként a nyugdíjas szüleim hozzám költöztek. Eladták a saját házukat, hogy segítsenek rajtam egy svájci frank alapú hitel törlesztésében. Édesanyám remek szakácsnő, újra elkészítette nekem gyermekkorom kedvenc eledeleit” – árulta el a humorista, akivel új párja is együtt él.

“Közben lassan egy éve van egy élettársam. Ami bizonyos helyzetekben nem egyszerű, két nő, egy konyha például maga a halál. Szerencsére nálunk azért ez rendben és békében működött, édesanyám és a párom is nagyon toleráns.”

Címlapkép: MTVA Fotó/ Zih Zsolt

Keresés az oldalon