Kiemelt Hírek 2021. szeptember 20.

Majkára zúdult a népharag: elküldte a Sztárban Sztár leszek! egyik legjobb énekesét

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 20.
Köllő Babett egyenesen odáig volt az előadásért, amikor Pápai Joci meghallotta a döntést, közölte, "én ezt lehet, hogy jövőre nem vállalom", és Majka maga is elismerte, hogy Kocsis Renáta talán bármelyik vetélytársánál jobban énekel. Bulvárösszefoglaló.

TV2

Majkára zúdult a népharag: elküldte a Sztárban Sztár leszek! egyik legjobb énekesét

Köllő Babett egyenesen odáig volt az előadásért, amikor Pápai Joci meghallotta a döntést, közölte, “én ezt lehet, hogy jövőre nem vállalom”, és Majka maga is elismerte, hogy Kocsis Renáta talán bármelyik vetélytársánál jobban énekel. Mégis mennie kellett – a produkciót és a zsűri reakcióját itt nézheted meg.

Tóth Gabival közölte az egyik versenyző, hogy nem fogadja el a tanácsát, mert nem elég tehetséges

Még mindig a Sztárban Sztár leszek! műsorának történéseinél járunk. Tóth Gabit mélységesen felháborította, hogy nem fogadták el szakmai fölényét. Kitört a balhé. Videó.

Varga Viktor Lyme-kórosan küzdött a Totem végén: “Negyvenfokos lázam volt, beszélni sem tudtam”

Egy hónapig kórházban kezelték a műsor után. Bővebben.

Fluor Tomi lányregénybe illő vallomásban mondta el, mit vár egy nőtől

Tévhit, hogy nem vágyik párkapcsolatra, pont az ellenkezője a helyzet. “Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó” – indokolta azt, hogy miért van még mindig egyedül. Részletek.

A 63 éves Sharon Stone kifeküdt napozni, és elakadt a szavunk

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Érdemes ízlelgetni a hatvanhármas számot, mielőtt megnézed a színésznő fürdőruhás fotóját. Íme.

Gáspár Evelin reagált a támadásokra: “Elkeserítő, hogy  ilyen komolyan veszik ezt a játékot”

Győzike lánya halálos fenyegetéseket kap, amiért Zsolt gazdát küldték el a lányokkal a Survivorből. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hajdú Péter hírességekkel ünnepelte menyasszonya születésnapját

Hajdú saját törökbálinti pizzériájába szervezte a bulit Eszternek, akivel első közös gyermeküket várják. Fotók.

Majka végre mutatott egy normális fényképet az esküvőről: menyasszonnyal, csókkal, koszorúslányokkal és ünneplő vendégsereggel

A szekszárdi lagzi leglényegesebb pontjáról, az ifjú párról eddig nem igazán lehetett látni felvételeket. Majka fotója erre a linkre kattintva található.

Szandi: Az egész család meglátogatja Blankát San Franciscóban

Energikus és pozitív látásmódja ragadós, sosem unatkozik, jelenleg éppen az Álarcos énekesben látható a képernyőn, a járvány alatt fitneszvideók készítésébe kezdett, és nagyon várja már a koncerteket. Jövőre 30. házassági évfordulóját ünnepli, férjével teljes az összhang. Az nlc.hu családról, munkáról, Amerikában élő lányáról és életszemléletéről beszélgetett Szandival. Interjú.

Megérte várni egy igazi Emmy-gálára: káprázatos ruhakölteményekben sorakoztak a sztárok, kivéve Emma Corrint, aki úszósapkás vakondnak öltözött

Kevork Djansezian/Getty Images

A 74. Emmy-gálát végre nem online, hanem igaziból is megtartották, hús-vér emberekkel, és ahogy mindig, úgy a díjak mellett most is a ruháké volt a másik főszerep. A korona Diana hercegnőjét alakító Corrin felfoghatatlan horrorvakondjelmeze elhomályosított minden más bénázást maga mögött. Viszont annyira sok jól öltözött színésznő is felvonult az eseményen, hogy bőven akadt más látnivaló is. Galéria.

Keresés az oldalon