"Majka Kossuth-díjat érdemelne, mert elvégezte azt, amit Müller Cecíliáéknak kellett volna" - ezek voltak az év bulvárhírei

Startlap - Startlap
Az év végéhez közeledvén bulvárösszefoglalónkban rendhagyó módon az egész évből gyűjtöttük össze a legfontosabb történéseket.

“Majka Kossuth-díjat érdemelne, mert elvégezte azt, amit Müller Cecíliáéknak kellett volna”

Nem áll szándékunkban teljes listát nyújtani a koronavírussal megfertőződött hírességekről, tekintve, hogy pandémia van, nagyon hosszú lenne a sor. Majka kiemelését a tömegből nem kell magyarázni, a címben megtettük Lantos Gabriella egészségügyi szakértő szavaival.

Pataky Attila esete is kirívó, ő vírustagadóból lett a járvány egyik legtöbbet szereplő áldozata.

“Lesz-e még? Nem lesz. Fekete a víz a medencében. Meghalt Benedek Tibor”

Benedek Tibor már 2018-ban tudta, hogy súlyos beteg, de ezt csak a hozzá legközelebbi személyekkel osztották meg, a közönség az egészből annyit fogott fel, hogy valamiért a világklasszis vízilabdás durván lefogyott. Benedek szinte haláláig dolgozott, sporttal kapcsolatos tevékenységeit csak májusra szakította meg, majd június 18-án, a budapesti a Korányi Sándor utcai kórházban hunyt el.

Külföldi sportolók, rajongók, egész Magyarország, politikusok, ismert emberek, csakugyan mindenki, egy emberként komorodott el Benedek Tibor halálától

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Benedek Tibor és felesége, Epres Panni kapcsolata híresen nagy szerelem volt.

Nemcsak a víz feketedett el, hanem a színpad és a mozivásznak is. Az elmúlt 12 hónap minden fontos halálhírét lehetetlen lenne felsorolni, az alábbiakban csak néhányat emelnék ki közülük.

“Mintha kilépnénk az EU-ból, aztán Orbán egyik lánya hozzámenne egy svéd szociáldemokrata félvérhez és kiköltöznének Romániába”: Harry és Meghan távozott 

Megtehetjük, és meg is tesszük, ezért a következőkben a kedvenc cikkünket szeretnék ajánlani a témáról, ami társadalmi szempontból közelíti meg a kérdést. 

Hogyan lehetséges az, hogy miközben a brit királyi családnak nem egy olyan tényleg fajsúlyos botránya van, mint mondjuk András herceg molesztálós ügye, ami szintén idei téma, és amihez még II. Erzsébet sem tudja elég nagyra nyújtani mindent leplező joviális arckifejezéseit, mégis abból alakul ki tömeghisztéria, hogy egy, a trónra nem mellesleg totálisan esélytelen herceg a feleségével együtt úgy dönt, nincs kedve a hivatalos ünnepségekhez, és Kanadába költözik? A kommentelők egyik örök kérdése, a nagy “kit érdekel”, “miért ezzel foglalkozunk” – nos, az alábbi cikkben pontosan erre kapunk izgalmas magyarázatot.

Fotó: Anwar Hussein/WireImage

Végül térjünk vissza az őszinte bulvárhoz, merüljünk bele egy picikét a botrány gőzébe, és az egyik legfontosabb hercegnős topikba, hogy ki mit hord – esetünkben már nem hercegnőként.

Gabriela Spanic lett a magyarok új, saját világsztárja

A Kiss Ramóna ellopása okozta földindulás közepette eleinte észre se vettük, hogy a TV2 igazi fegyvere valójában a Paula és Paulina Dél-Amerikából importált főszereplője lesz. Akik rendesen tévéztek a szappanoperás hőskornak számító kilencvenes években, azoknak se feltétlenül tűnt fel, hogy a világsztárnak titulált, és elvétve, akkor is csak az eltúlzott plasztikai műtéteivel hírértéket elérő színésznő igazi főattrakció lesz. Pedig így történt, Gabriela Spanic nálunk valóban világsztár, hónapokon át imádtátok őt. A jelenléte hamar megszokottá vált, feledésbe száműzve az eleinte még nagyon is kínzó kérdést: mégis hogy került ide Gabriela Spanic, miért pont ő, és kicsoda ő?

Spanic hazai tartózkodása eseménydús volt, sajnos a lehető legszomorúbb értelemben. Még javában zajlottak a forgatások, amikor a színésznő édesanyja elhunyt.

De ami mindenkit a legjobban foglalkoztat, az a Spanic és a 18 évvel fiatalabb táncpartnere közötti kapcsolat. Nem szeretjük az alaptalan házasításokat, itt azonban többről lehet szó. Spanic és Mangra Mexikóból fokozta az izgalmakat karácsonykor, két fürdőruhás fényképpel. A felvételeket itt nézegetheted.

Ledobta a bombát a TV2: megszerezték Kiss Ramónát

Amikor szeptemberben a TV2 képernyőjén elindult az idei év nagy táncos műsora, még Stohl András is mindösszesen az élő adás előtti percekben tudta meg, hogy az RTL Klub egyik legfontosabb arcát tette be mellé a csatorna. Kiss Ramóna átigazolása figyelemre méltóbb érzelmi reakciókat hozott ki az emberekből, mint a globális felmelegedés. Kiss Ramóna egy hosszú, hálálkodó írással kommentálta a váltást, amelyet erre a linkre kattintva találsz, a műsor első perceiről készült videóval együtt. Érdemes figyelni a felvételen, hogyan feszül Ördög Nóra arcán az a mosoly.

Schobert Norbi: Nagyon jó érzés, ha a feleségem a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, kisminkelve, magassarkúban vár engem

Norbinak hála rögtön az év eleje kőkemény cirkusszal indult, miután mindannyiunk kedvenc önjelölt életmódmegmondója egy élő videóban gyakorlatilag közölte, hogy a házasságok egy része azért megy tönkre, mert a nők nem fogynak le a szülés után. “Döngő léptek” – mondta akkor Schobert, maradandó frázist biztosítva a “fat shaming” ellen küzdőknek, habár nekünk személy szerint sokkal jobban fájt az “ocsmányul” tönkremenő bőrről szóló rész.

Az ügy kimondottan váratlan hullámokat vert: az egy dolog, hogy boldog-boldogtalan kifejtette véleményét az ismert és kevéssé ismert magyarok közül, de még az angol sajtó is kis hazánk hájellenes lovagjáról cikkezett.

“Olyan életre vágyom, ami öröm” – Szilágyi Istvánt kalapáccsal agyonverte saját fia

Fotó: Fortepan

A Film Színház Muzsika 1998-as számában lehoztak egy hangulatos portrét Szilágyi Istvánról. A rövid írás itt olvasható, apropóját az adta, hogy a színész éppen akkor építette azt a házat Rákoshegyen, ahol aztán 32 évvel később, 2020. május 3-án holtan találták. Az idillikus cikkből egy igazi boldog család és egy reményteli férfi képe rajzolódik ki.

Házat épít. És embert. Magát, s a fiát

– zárja sorait a szerző. A Keménykalap és krumpliorr egykori plakátragasztóját a gyanú szerint 49 éves, mentálisan sérült fia, akinek korábban már bíróság elé kellett állnia édesapja ellen elkövetett súlyos testi sértés miatt, brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg.

Szilágyiék régóta mélyszegénységben éltek, a magára maradt özvegy körül különös, aggasztó viszonyok rajzolódtak ki, amikor a család Brüsszelben élő unokája megjelent.

Hoppá: Mészáros Lőrinc elvált feleségétől

A szédítő sikereket elérő Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix szeptember 4-én jelentették be, hogy beadták a válást. Tették mindezt a Magyar Távirati Iroda, vagyis az állami hírügynökség segítségével, ami a válóper kapcsán kialakult, Polt Péter legfőbb ügyész szorgos közreműködésén keresztül feljelentésig fajuló vita fényében kifejezetten bámulatosnak tekinthető.

Tragikus baleset történt Rogán Cecília esküvőjén

Rogán Cecília boldogító igenjét megrendítő tragédia árnyékolta be. Rogán Antal volt felesége július végén kötött ismételten házasságot, a tihanyi esküvőn a hazai teniszélet több ismert szereplője is jelen volt. A 30 éves Borsos Olivér, első osztályú teniszező, sportpszichológus a lagzi éjjelén végzetes balesetet szenvedett.

Ördög Nóráék terjeszkednek a Balatonon: megnyitott a kisbolt

Magyarország egyik kedvenc házaspárja május végén kinyitotta a Nekem a Balatont, a szellemes nevű (ez a kommentelőket dicséri, nem őket) közértjét. Innentől minden papírforma szerint történt, Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltjában alighanem nem sokáig kellett küzdeni a nullszaldóval

A népszerűségnek azonban ára van, jelen esetben éppen csak rendőrségi üggyé nem fajultak az események. A patáliáról ebben a cikkben írtunk, ha ide kattintasz, akkor meg az újabb boltjukról olvashatsz, merthogy olyan is van már nekik.

Kolosi Péter: Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a Barátok közt, de ez sajnos nem sikerült

A koronavírussal sújtotta országnak egy újabb csapással kellett szembesülnie: az RTL Klub november utolsó reggelén bejelentette, hogy jövő nyáron lelövik az 1998 óta futó, első saját gyártású sorozatukat. A hír nem csupán a nézőket, a szereplőket is sokkolta. Ebben a cikkben  Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes elárulja, miért kényszerültek erre a számukra is fájó döntésre.

Fotó: MTI/Kollányi Péter

Az élcelődést félretéve, a Barátok közt amúgy a rendszerváltás utáni televíziózás legsikeresebb produkciója volt, egy médiatörténeti mérföldkő, amely olyannyira megkerülhetetlen, hogy talán egyetlen műsor sem volt ilyen hatással a szakmára itthon a 21. században, az RTL Klub a Mátyás tér felett emelkedhetett a konkurencia fölé. Hogyan lehetséges ez, minek köszönhette a sikerét a Barátok közt, miként jutottak fel a csúcsra, és hogyan fogadta annak idején a közvélemény a friss sorozatot? Erről szól ez a cikk

A széria megszűnésének apropóján megnézték a Barátok közt egy másik arcát, a statisztikákét, amely legalább olyan érdekes, mint azok a szövevényes történetek, amelyeket 22 éven át követhettünk a nappalinkbólBővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Hvg.hu: jelek, hogy válik Mészáros Lőrinc lánya