Férjhez ment Rogán Cecília, itt vannak az első fotók

Startlap - Startlap
Alig egy éve vált el Rogán Antaltól, és most már újra meg is házasodott. Heti bulvárösszefoglaló.

Férjhez ment Rogán Cecília, itt vannak az első fotók

Rogán Cecília leánybúcsújáról márt láthattunk fotókat, most az esküvőről is megérkeztek az első képek. Ha nem akarsz lemaradni róluk, akkor csak kattints ide!

Nagyon kibuktak a hallgatók Bochkor Gáborra, nem fogták vissza magukat

Újra lesz reggeli műsora az egy ideje már csak a tévében látható rádiósnak, viszont ennek kevésbé örülnek azon csatorna hallgatói, ahol éppen felbukkanni készül másodmagával Bochkor  Gábor. Olyan vehemenciával bírálták a Retro Rádiót az eddig megszokott műsorvezetők hiánya miatt, hogy már az adónak kellett csitítania a hozzászólókat a bejelentés alatt. Hogy miért látják kevésbé szívesen Bochkort, az idekattintva azonnal ki fog derülni. 

Sebestyén Balázs beleállt a témába, már ami az idősek jogosítványát illeti

Akkor kapta fel a vizet, amikor kiderült, hogy egy nyugdíjas házaspár hajtott fel a forgalommal szemben az M4-esre. Sokan sokféleképpen értelmezték mondatait, de legtöbben kihagyták valamiért azon orvosok szerepét, akikre ő mondanivalójában erősen fókuszált. További részletek a hét egyik legnagyobb vitáját kavaró beszólásából errefelé. Aztán persze jó magyar szokás szerint nem csillapodtak a kedélyek, olyannyira, hogy az egykor népszerű műsorvezető, Juszt László is felhúzta magát a témán. 

Kudlik Júlia: Hogy öregasszonyként is rokonszenves tudjak maradni, nem kis meló

A tévés legenda ritkán ad interjút, de a Művészbejáró című műsorban mégis megszólalt. Kudlik egyebek mellett karrierje kezdetét idézte fel, amihez egy kis szerencse is kellett, és elmondta, miként küzd meg az öregedéssel. 

Majka: Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni

Miután Majka kettős mércét emlegetve kifakadt, amiért Palkovics László miniszter belengette, hogy augusztus közepétől sem lesz lehetőség nagy koncerteket tartani, nekimentek a kommentelők. Többen javasolták, hogy menjen el dolgozni, amire a rapper egy hosszú posztban reagált.

Prokopp Dóra: Aki meg akar gyógyulni, az meggyógyul

A műsorvezető szerint ha valaki meg akar gyógyulni, az meg is fog, és együttérzését fejezte ki az egészségügyi dolgozóknak, akik “meggyógyulni nem akaró betegekkel küzdenek”Prokopp Dóra egyetemi tanulmányait a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végezte el, de jelenleg már egész más megközelítésben oktat és tanul a betegségekről. A témáról Kadarkai Endrével társalogtak, amiről van egy videó is, itt.

Szögeczki Ági elárulta, miért hagyta ott gyermeke apját

Szögeczki Ági korábban sokat vívódott, jól döntött-e annak idején, amikor otthagyta Rómát, és elhatározta, egyedül neveli kisfiát Budapesten. Ma már nincsenek kétségei, 7 év után boldogabb, mint valaha; csak a gyermekének, Patricknak él. Ha érdekel, miért döntött férje elhagyása mellett, olvasd el ezt a cikket.

Gyönyörű képek jelentek meg a fehérneműbe bújt Palvin Barbaráról 

Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images for L’Oreal Paris

A Victoria’s Secret igézően szép magyar arca a márka új kampányához pózolt. A végeredményt itt lehet nézegetni.

Gábor Zsazsa özvegye Orbán Viktor segítségét kéri a temetéshez

A 99 éves korában elhunyt világhírű magyar színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalt hercega napokban érkezett a magyar fővárosba, hogy teljesítse felesége végakaratát, és Budapesten találjon számára végső nyughelyet. Gábor Zsazsa temetése nagy feladatot adott az özvegynek, bizonyos kéréseit alighanem lehetetlen megvalósítani. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen, a miniszterelnöknek is intézednie kell. Fotók és további részletek von Anhalt budapesti látogatásáról itt találhatók.

Férjhez ment Nyári Dia, gyönyörű menyasszony volt a színésznő

Nyári Dia csodaszép menyasszony volt, szuper képek készültek róla, egyet mi is megmutatunk, ide kattints.

Bodrogi Gyula megmutatta 16 éves unokáját

A 86 éves Kossuth-díjas színművész 16 éves unokája, Enikő szintén művészi pályára készül, de nem színészi karrierre vágyik. További információk és fotók itt találhatók.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...

képcím

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az...