Magyar színésznőt választott a Variety 2020 egyik legígéretesebb filmesének

Startlap - Startlap
Az idei Oscar-várományos magyar film főszereplője került fel az amerikai magazin tízes listájára Európa reményteljes csillagai közé. Bulvárösszefoglaló.

Fiatal magyar színésznő az amerikai Variety magazin figyelemre méltó filmeseinek 10-es listáján

A Variety idén hatodjára készítette el azt a listát, amelyen olyan rendezők, színészek, írók és producerek szerepelnek, akikre érdemes lesz figyelnie a szakmának és a közönségnek. A listára felkerült művészek számára külön fogadást adtak a berlini filmfesztiválon. Ebbe a válogatásba került be Szőke Abigél, akit az idei magyar Oscar-nevezett film, az Akik maradtak főszereplőjeként ismerhettek meg a mozinézők. Az ifjú tehetségről, valamint a listáról erre a linkre kattintva tudhatsz meg mindent.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás megszólalt: kiderült, hogy tényleg együtt vannak-e

Miután vasárnap Várkonyi és Zsidró megosztották a közösségi oldalaikon ugyanazt a fotót, amelyet szívecskés feliratokkal láttak el, és egyértelmű volt, hogy együtt töltötték a napot, felmerült a nagy kérdés: vajon járnak-e. Erről természetesen náluk is érdeklődtek, és szerencsére válaszoltak is, méghozzá egészen részletesen.

Bódi Guszti és felesége önként karanténba vonulnak a koronavírus miatt

Ez elsőre elég furcsán hangzik, de valójában azért van rá okuk. Hogy mi az? Innen kiderül.

Schobert Norbiról már egy brit lap is írt, a Mammutban pedig szerződést bont velük a franchise-üzletük

Schobert Norbinak sikerült elérnie valamit, ami a magyar hírességek tengerében tulajdonképpen csúcsteljesítménynek számít: a nagy botrányt kavaró videója apropóján január 27-én még a Mirror is róla írt

De itt még mindig nem áll meg a Schobert-saga mai része: az ominózus felvétel miatt az egyik Update-bolt inkább felmondja szerződését a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel. Erről egy Facebook-posztban tájékoztattak, amelyben részletesen megindokolták döntésüket.

Meghan és Harry Kanadában is luxusban fog élni: mutatjuk, milyen házat nézett ki a pár, akinek elég megszólalnia, és máris vagyonokat keresnek

Vancouver elitnegyedében szemelt ki magának egy 21 millió fontos vízparti luxusházat Harry herceg és Meghan Markle. A 600 négyzetméteres ingatlan egészen elképesztően fest. A házról ebben a cikkben találsz fényképeket és további részleteket.

Fotó: Chris Jackson/ Getty Images

Ha ide kattintasz, akkor arról olvashatsz: egyáltalán nem fog gondot okozni a számukra, hogy már nem kapnak anyagi támogatást a királyi családtól, ugyanis akár egyetlen nap alatt is iszonyatos összegeket kereshetnek.

Király Viktor elárulta születendő gyermeke nemét

Pár héttel ezelőtt még titokban esküdött örök hűséget Király Viktor és a várandós Virág Anita, azóta viszont már nem titkolóznak ennyire: hétfő este egy fotóval elárulták, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Részletek itt.

Liu Shaoang fájdalmas betegségéről vallott

Hetekig nem tudott edzeni, sőt, néha olyan fájdalmaktól szenvedett, hogy állni sem bírt. Liu Shaoang ennek ellenére 1500 méteren első, és 500, illetve 1000 méteren második helyezést ért el az Európa-bajnokságon.

Nézd meg, hogyan kosarazott együtt 1997-ben Cindy Crawford és Kobe Bryant

Eszembe jutott, mennyi örömöt és életet hozott ő erre a világra a pályán és azon kívül is. Azért osztom meg ezt a boldog pillanatot, mert arra emlékeztet, hogy mennyire szerencsés voltam, amiért ismerhettem már karrierje elején

– írta Cindy Crawford az Instagramján ahhoz a 23 évvel ezelőtti videóhoz, amelyen az akkor 19 éves Kobe Bryanttel kosarazik egy tévéműsorban. Bryant vasárnap hunyt el 13 éves lányával együtt, amikor lezuhantak egy helikopterrel.

Több év után végre elkészült az apasági teszt: a volt belga királynak tényleg van egy házasságon kívüli gyermeke

II. Albert és Delphine Boel. (Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet)

A most 51 éves Delphine Boel több éve harcol azért, hogy bebizonyítsa: ő II. Albert eltitkolt gyermeke, aki házasságon kívül született az egykori belga uralkodótól. Albert korábbi tiltakozása ellenére a DNS-tesztre végül sor került, és így bizonyítást nyert Boel igaza. A korábbi király közleményben nyilatkozott az ügyről. Az alábbi cikkből megtudhatod, mit mondott Albert, valamint az afférról és az évekig tartó csatározásról is olvashatsz.

Kiss Orsi előtte-utána fotókon mutatta meg magát sminkkel és smink nélkül

A képek alapján a műsorvezető szerencsés alkat, annyiban legalábbis biztosan, hogy végre valaki, akire akkor is rá lehet ismerni, ha lemossa a festéket az arcáról. Íme a fényképek.

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...