Magyar Posta: változnak az árak január elsejétől

Startlap - Startlap
A posta 2021-től nem csak a levéltermékek és a kapcsolódó többletszolgáltatások árait emeli, de egy apróbb módosítást is bevezet. Reggeli hírösszefoglaló.

Magyar Posta: változnak az árak január elsejétől

A posta 2021-től nem csak a levéltermékek és a kapcsolódó többletszolgáltatások árait emeli, de egy apróbb módosítást is bevezet. További információkért kattints ide.

A kerítésen át dobálnak élelmet az Angliában rekedt kamionosoknak

Egy tűt sem lehetne leejteni a manstoni repülőtérnél, olyan tömött sorokban várakoznak a kamionok. Napok óta több ezer sofőr, köztük számos magyar vesztegel a szigetországban a koronavírus új, veszélyesebb mutációja miatt. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Itt vannak a legfrissebb hazai statisztikák a koronavírusról: kitartóan csökken a fertőzöttek száma

Fotó Árpád KuruczAnadolu Agency via Getty Images

Ismét újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és a halottak száma száz felett jár. A friss, hivatalos hazai adatok a járványról erre a linkre kattintva olvashatók.

Halálos autóbalesetet szenvedett szenteste egy fiatal férfi

A 29 éves áldozat halálának körülményeiről ebből a cikkbőltájékozódhatsz.

Közel 80 millióan fertőződtek meg a koronavírussal

A világszerte diagnosztizált esetek száma már majdnem elérte a 80 milliót. A szakértők szerint az adatok nem elég hitelesek. Bővebben.

Csüngőhasú malacok lepték el Puerto Ricót

A vietnámi csüngőhasú sertések miatt egészségügyi vészhelyzetet kellett hirdetni. Honnan jött a több ezer disznó, és mi történik most Puerto Ricóban? Erről szól ez a cikk.

A vatikáni éjféli mise is másmilyen volt az idén

Ferenc pápa száz ember előtt, a Szent Péter-bazilika egy eldugottabb szegletében misézett, online közvetítéssel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagyon kiakadtak az angolok a kamukirálynő karácsonyi köszöntőjétől

A Channel 4 valamiért úgy gondolta, jó ötlet egy digitálisan megkreált II. Erzsébetet bevetni az ünnepi uborkaszezonra. A nézőknek finoman szólva nem tetszett az elképzelés, még véget sem ért az adás, elkezdődött a botrány. A deepfake uralkodó ráadásul nem is lett túl élethű. Videó és további részletek itt.

Bejgli nélkül itthon nincs karácsony 

Fotó Getty Images

A Központi Statisztikai Hivatal a szokásos szigorú témák helyett ezúttal a hazai bejglifogyasztásról készített felmérést. Íme az eredmények.

Többfelé havazhat a hétvégén

A vasárnapig áramló hideg levegőnek köszönhetően a hétvége során a csapadék nagy része már hó formájában hullik. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Mi így várjuk a Mikulást! - Fotópályázat óvodáknak

képcím

Szörnyű baleset egy budapesti iskolánál: meghalt egy kilenc éves...

képcím

Keddi vihar: országszerte nagy a kár