Magyar Péter a leggusztustalanabb leszámolásról beszél

Startlap - Startlap
Szerda délutánt lement a Varga Judittal készült interjú előzetese, Magyar Péter már reagált is rá.

Szerda este nyolckor teszi közzé a Frizbi TV csatorján Hajdú Péter azt az interjút, ahol Varga Judit beszél arról, hogy szerinte milyen lelki terror alatt tartotta őt Magyar Péter.

Ebből ment le még szerda délután egy előzetes, melyben a volt igazságügy miniszter egyebek közt arról beszélt, hogy egykori férje folyamatosan zaklatta őt, sőt volt olyan eset is, amikor késsel a kezében mászkált a lakásban. 

Erre az előzetesre reagált Magyar Péter, Facebook-oldalán: „Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossága, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.”

Úgy véli, felesége az általa kedden délelőtt az ügyészség és a nyilvánosság előtt publikussá tett hangfelvétel miatt olyan helyzetbe került, melyből Varga nem találja a kiutat. 

Szavait neki idézve posztjában Magyar arról ír, hogy: „Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak”.

Varga Judit által felsorolt vádak valóságtartalmával kapcsolatban annyit mondott, hogy ha ezek igazak lennének,akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna”, Varga Judit pedig nem egyezett volna bele, hogy közös felügyelet mellett neveljék a gyerekeiket. Az ígéri, nem fog nyilvános háborút vívni a volt feleségével, „mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig”. 

A volt igazságügyi miniszter akkor kezdett Magyar Péterről egyre többet posztolni Facebook-oldalán, amikor az kedd reggel Magyar nyilvánossá tett egy olyan felvételt, melyen Varga beszélt arról még a feleségeként, hogy Rogán Antalék kihúzathattak bizonyos részleteket a Völner-Schadl-féle korrupciós ügy nyomozati irataiból.

Címlapkép: Magyar Péter / Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Minden idők legnagyobb békemenete jön: üzentek Magyar Péternek

képcím

Magyar Péter Felcsúton: kisvasutaztak a Tisza-támogatók

képcím

Magyar Péter kibérli a felcsúti kisvasutat