Magyar Péter közös élő vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt a köztévébe

Startlap - Startlap
Magyar Péter szerint "a vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti". A DK máris válaszolt.

Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti

– olvasható Magyar Péter legújabb, vasárnap délutáni Facebook-posztjában.

A vita ötletét Varga Judit volt férje azzal indokolja, 

a magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.

Zárásként annyit írt, Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc “természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő”.

A 24.hu azt írja, a DK ismét gyorsan válaszolt Magyar Péternek. Gyurcsány Ferenc pártja a vitát indokoltnak tartja, ugyanakkor nem a pártelnököt állítanák ki Magyarral szemben.

Közölték, amennyiben “a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre. Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere”.

Címlapkép: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Minden idők legnagyobb békemenete jön: üzentek Magyar Péternek

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...