Erős fotókon Magyar Péter Kossuth téri tüntetése

Startlap - Startlap
Először a Deák tér telt meg szombat délután, ahonnan Magyar Péterrel az élen indult a menet a Kossuth térre. A tüntetésen Nagy Ervin mellett Rost Andrea és Bálint András is fellépett.

Megtelt a Kossuth tér Magyar Péter szombat délutáni tüntetésére, amiről percről percre közvetítettünk. Most a legerősebb fotókat gyűjtöttük össze galériánkban. Ahogy a képeken is látható, valóban az ország minden szegletéből érkeztek a demonstrálók.

Magyar Péter a demonstráción bejelentette, hogy a következő két hónapban országjárásra indul a csapatával, és újabb tüntetést hirdetett anyák napjára.

Nagy Ervin színész kiállása Magyar mellett már köztudott, most is ő vezette a menet elején haladó platós autót, és többször fellépett a színpadon is  – például felolvasott a külhoni magyarok leveleiből is LGT-dalt énekelt. Több meglepetésvendég is szerepelt ugyanakkor a programban: Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes a You’ll Never Walk Alone című dalt énekelte el, Bálint András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész pedig Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét szavalta el a színpadon.

Ez is érdekelhet

képcím

Rónai Egon megszólalt Magyar Péterrel kapcsolatban

képcím

Kvíz: Orbán vagy Magyar mondta?

képcím

Az NVB újraszámolta, és Karácsony Gergely tényleg nyert