Magyar lányt jegyzett el Timmmy Trumpet, a világhírű DJ

Startlap - Startlap
Az ausztrál Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett 4 éve vannak együtt. Bulvárösszefoglaló.

Magyar lányt jegyzett el Timmmy Trumpet, a világhírű DJ

A hazánkban kevéssé ismert ausztrál lemezlovas, Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett 2016-ban jöttek össze. Tomcsányi és Trumpet azóta már együtt dolgoznak, utaznak a világban, és a magyar lány székhelyét is Ausztráliába helyezte. Így tehát annyira nem meglepő, hogy megtörtént az eljegyzés. Fotók és további részletek itt.

Majka: Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni

Miután Majka kettős mércét emlegetve kifakadt, amiért Palkovics László miniszter belengette, hogy augusztus közepétől sem lesz lehetőség nagy koncerteket tartani, nekimentek a kommentelők. Többen javasolták, hogy menjen el dolgozni, amire a rapper egy hosszú posztban reagált.

Tóth Gabi a színpadon sírta el magát

Tóth Gabi július 18-i minikoncertjén meglepő jelenet történt: a Papp László Sportaréna teraszán egy Cserháti Zsuzsa szám közben az énekesnő hangja elcsuklott, és eleinte csak könnybe lábadt a szeme, majd végül a gitáros vállára borulva bőgött. Tóth Gabi a közönségnek magyarázatott adott a történtekre: ebben a cikkben elolvashatod, mivel indokolta a könnyeket.

Ha Mark Zuckeberg nem vámpír, akkor nincs mentsége arra, amit a naptejjel és az arcával művelt

Zuckerberg naptej nélkül. (Fotó: Riccardo Savi/Getty Images for Facebook)

Mark Zuckerbergvéresen komolyan veszi az UV-sugarak elleni védelmet, és a róla készült friss fotón az arcán feltűnő enyhe kétségbeesésből arra következtetünk, hogy ezt az információt nem igazán szerette volna megosztani a világgal. Az ő szempontjából tényleg jobb lett volna, ha nem kapják le szörfözés közben, de mi nagyon örülünk, hogy megszületett a fénykép, mivel azóta sem tudjuk abbahagyni a röhögést. Erre a linkre kattintva csatlakozhatsz hozzánk.

Veiszer Alinda három hónap után hirtelen felmondott az ATV-nél

A műsorvezető áprilisban csatlakozott a stábhoz, amit akkor azzal indokolt, hogy korábban mindig éjszakai műsorsávokban szerepelt, és érdekli a kihívás, amit egy jó reggeli műsor készítése jelent. Hétfőn már távozásáról posztolt a Facebook-oldalán, amelyhez három konklúziót fűzött hozzá. Íme a bejegyzés.

Kammerer Zoltán megmutatta új, fiatal szerelmét

A háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó tavaly nyáron szakított a nála 14 évvel fiatalabb barátnőjével, ezt követően sokáig egyedül volt. Azonban nemrégiben újra rátalált a boldogság, ismét egy fiatal sportoló képében. Fotók és további részletek itt nézegethetők.

Balázs Fecó kezd összeroppanni a karanténtól: “Lassan depressziós leszek”

A 69 éves előadóművész kardiológiai problémái miatt szigorúan tartotta az új koronavírus miatti kényszerű izolációt, de ezt már nem bírja tovább lelkileg. Szombaton újra koncertezik, de komoly félelmei vannak, ahogyan az orvosainak is. Bővebben.

Gwyneth Paltrow lassan átalakul saját anyjává, 16 éves lánya pedig az ő kiköpött másává

Na ő itt Blythe Danner. (Fotó: John Lamparski/WireImage)

Gwyneth Paltrow anyukája szintén színésznő: ő a 77 éves Blythe Danner, akinek valószínűleg csak a nevét nem ismered, de az arcáról rögtön beugrik, kiről van szó, mivel egy tonna filmben és sorozatban szerepelt (plusz színházban is sokat játszott). Másik fontos szereplőnk Paltrow Apple névre hallgató lánya. Érdekes módon ez a három nő gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, csak a korkülönbség miatt ebből perpillanat annyi látszik, hogy Paltrow átváltozott az anyjává, Apple-ből pedig kezd egy mini Gwyneth Paltrow formálódni. A bizonyító erejű fotóért kattints ide.

Joshi Bharat visszatér

Az indiai származású bábművész hétfőtől újra képernyőre kerül. Ha kíváncsi vagy, melyik csatornán és milyen műsorral lesz látható, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hivatalosan is véget ért Suzy és Jolly házassága: így zajlott a válás

Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna 10 évig voltak házasok.

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat