Magyar kereskedők is kaptak a szalmonellás lengyel csirkemájból

Startlap - Startlap
Azonnal lépett az ügyben a Nébih. Esti hírösszefoglaló.

800 kiló szalmonellás csirkemáj érkezett Magyarországra

A szalmonellás csirkemájat először a szlovák hatóságok szúrták ki, majd egy litván bejelentés alapján kiderült, hogy két magyar kereskedőhöz is jutott a fertőzött termékből. A további részletek ebből a cikkből fognak kiderülni.

Orbán gyorsan teljesítette Brüsszel kérését – jöhet az uniós kölcsön

A magyar kormány megadta a Brüsszel által kért állami garanciát, így Magyarországnak is jár a kedvező hitel. Hogy miért is van szükség rá, illetve minek a keretén belül kapjuk, az idekattintva azonnal ki fog derülni. 

Csődöt jelentett a világ egyik legnagyobb autókölcsönzője

Fotó: Getty Images

A cég a csődeljárási kérelemben úgy nyilatkozott, hogy 25,8 milliárd dollárnyi eszközkészlettel rendelkezik, és 24,4 milliárd dollár tartozása van. Hogy melyik ez az egyébként idehaza is népszerű márka, az idekattintva fog kiderülni.

Kutyájával rabolt a nyugdíjas

Érdekes módját választotta egy 67 éves budapesti férfi a pénzszerzésnek: kutyáját ráuszította egy nőre, majd miközben az megpróbálta megharapni, a nyugdíjas rabló mindent elkövetett a táskájában lapuló pénz megszerzéséért. A nem túl agyafúrt ötlet története errefelé fog kiteljesedni. 

Feljelentést tett a Budapest-Belgrád vasút felújítása miatt Szél Bernadett

A képviselő botrányosnak tartja, hogy a vasútvonal felújítása a magyar állam legdrágább vasúti beruházása lenne. Ebből a cikkből az is kiderül, mi is az ami még gyanús a politikusnak az ügylettel kapcsolatban. 

Orbán gyorsan teljesítette Brüsszel kérését – jöhet az uniós kölcsön

A magyar kormány megadta a Brüsszel által kért állami garanciát, így Magyarországnak is jár a kedvező hitel. Hogy miért is van szükség rá, illetve minek a keretén belül kapjuk, az idekattintva azonnal ki fog derülni. 

Hiába ingyenes a parkolás egész Budapesten, a János kórház dolgozóinak fizetniük kell

Legalábbis a Demokratikus Koalíció szerint nem adatott meg nekik, hogy járműveik parkolása ingyenes legyen. Minderről ez a cikk ír bővebben. 

Koronavírus: új gócpontja van a járványnak

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Míg Európa nagy részén csökken a betegek és koronavírusban elhunytak száma, addig a tengerentúlon van egy ország, amely sajnos vezetője magatartásának is köszönhetően az élre került. Innen te is megtudhatod, melyik államról van szó.

Több mint 150 ingatlant halmozott fel uzsorakölcsönökkel egy magyar ügyvéd

Egy költségvetési csalás utáni nyomozáskor, mintegy mellékszálként bukkantak rá a NAV nyomozói a Szolnok megyei ügyvéd megdöbbentő dolgaira. Az elképesztő bűnügy errefelé fog kiteljesedni. 

Rendőrök tűntek fel Wossala Rozina éttermének teraszán

Wossala Rozina étterme a hely születésnapi bulijával összekötött terasznyitót hirdetett meg, amin váratlanul felbukkantak a rendőrség is. Részletek. 

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: a magyarok egész Európát védik

képcím

Orbán: Hol a magyarok pénze? Ukrajnában.

képcím

Óriási összeget kap Magyarország az EU-tól