Kiemelt Hírek 2018. november 08.

Madártollakat találtak egy Szlovákiából importált virsliben

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 08.
A Nébih már megtette a szükséges lépéseket.

Feltehetően csirkéből származó tollat találtak egy szlovákiából importált virsliben – számolt be a Magyar Idők. Az esetről értesítették a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), akik már megkeresték a Szlovákiában illetékes hatóságot.

A kellemetlen élmény a Facebookon osztotta meg egy nő, aki azt írta, a csomagolásban lévő összes virsli tele van fehér tollakkal, és fényképeket is mellékelt. A problémát nemcsak ő, hanem mások is jelezték a Nébih felé. 

Figyelem!Senki se vásároljon HYZA virslit. Sajnálatos módon… De tele van csirketollakkal. Ehetetlen. Akârmelyik virslit vágnám fel a csomagból, mindegyik tele van ilyen fehér tollal. Undorító!

Közzétette: Veronica Kovács – 2018. november 4., vasárnap

Az instant hányinger érdekében további gusztustalan jelenésekről is beszámol a lap, részben a virslis bejegyzéshez fűzött kommentek, részben korábbi hírek alapján. Találtak már rovarokat rizsben, papírzsepit almalében, legyet, illetve békát (!) fagyasztott ételben, rágcsálókat fagyiban, kenyérben, szalámiban, meg tulajdonképpen mindenben, de meztelencsiga is úszott már energiaitalban.

Mi is rábukkantunk már ételbe nem illő elemre: egy fél gumikesztyűre egy csomag fagyasztott tökben. A portál felsorolásából pedig a végére hagytuk a legvisszataszítóbb kombinációt: az egyik kommentelő egy májkrémben felfedezett szőrcsomóra panaszkodott.

 

Keresés az oldalon