Liptai Claudia ragyogott a szuper estélyiben

Startlap - Startlap
Az élet nem áll meg, a műsorvezető a hétvégén egy debreceni jótékonysági bál háziasszonya volt. Bulvárösszefoglaló.

Liptai Claudia nagyon sokat fogyott, remekül festett a jótékonysági bálon

Liptai Claudia nehéz időszakon megy keresztül, hiszen két héttel ezelőtt elhunyt a lánya édesapja, Gesztesi Károly. A műsorvezető egy kis időre visszavonult, és mint írta, a férje és a barátai nyújtanak számára megnyugvást. A munka azonban nem áll meg, Claudia hétvégén egy debreceni jótékonysági bál háziasszonya volt – rengetegen dicsérik az alakját és az általa viselt ruhát. A fotóért ide kattints

Harry herceg először beszélt nyilvánosan a döntésükről

Harry herceg szerint neki és feleségének, Meghan hercegnőnek az elmúlt évek kihívásai után nem maradt már választásuk, csak az, hogy mindketten visszalépjenek a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől. A lenti cikkből kiderül, mi volt ez a feloldhatatlan ellentét a vágyaik és a valóság között.

Valószínűleg nem kell őszig várni az RTL Klub új showműsorára

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tavaly ősszel jelentette be, hogy 2020-ban újabb, nagyszabású showműsort indítanak az X-Faktor mellett. Ha kíváncsi vagy, milyen műsorral és mikor robbantana a csatorna, ebből a cikkből megtudhatod. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston ölelkezését mindenkinek látnia kell

MTI/AP/Invision/Evan Agostini

A hétvégén tartották az amerikai színészkamara díjátadó gáláját. Brad Pittet a Volt egyszer egy… Hollywoodért, Jennifer Anistont a Morning Show című sorozatért díjazták. A fotósokat azonban ennél jobban érdekelte, mikor az egykori házasfelek megölelték egymást a színfalak mögött. A fotókért és Aniston kommentárjáért ide kattints

Azt hitték, csak befejezte a műsort

David Olney amerikai zenész a harmadik számát játszotta egy floridai zenei fesztiválon a hétvégén, amikor a dal végén beleszólt a mikrofonba, és elnézést kért a közönségtől. Ezek után leszegte a fejét, és ülve maradt. Zenésztársai azt hitték, befejezte a műsort. 

Vajna Tímea szív alakú koszorúval érkezett Andy Vajna sírjához

Fehér és vörös rózsákból készített koszorút vitt vasárnap kora délután Andy Vajna sírjára Vajna Tímea. Az özvegye ebben a cikkben mondja el, hogyan érzi most magát.

Kárpáti Rebeka csipkés melltartóban tért vissza a valóságba

 

 

 

 

A modell nagyjából két hetet töltött Afrikában, ahol egy humanitárius túrán vett részt és ahol eléggé sokkolták a látottak. Most azonban hogy hazaétért és kipihente magát, pont ott folytatta, ahol abbahagyta, és gyorsan meg is osztott magáról néhány fehérneműs fotót. A képekért ide kattints.

Életmentő műtéthez kér segítséget MC Hawer

Az 54 éves zenész korábban szívsebészt keresett a közösségi oldalon, mert párja 75 éves nagypapáján életmentő műtétet kellett végrehajtani. Most ismét vészhelyzet alakult ki, így a családtagnak nagy mennyiségű vérre van szüksége. A részleteket ebben a cikkben találod.

Cuki képekkel köszönti szülinapos kisfiát Kiss Ramóna – 1 éves lett Noé

Nagyon édes Kiss Ramóna szülinapos fia, hihetetlenül gyorsan elment az első év. Ha te is látni szeretnéd Noét, erre a linkre kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...