Kiemelt Hírek 2021. október 06.

Liptai Claudia elárulta, miért feküdt kés alá

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 06.
Boldogabb és magabiztosabb, mióta megműtötték. Bulvárösszefoglaló.


RTL Klub

Liptai Claudia elárulta, miért feküdt kés alá

Boldogabb és magabiztosabb, mióta megműtötték. Bővebben.

Joshi Bharat árulja házát: 109 millió forint, medence is van

Néhány nappal azután, hogy bejelentette, 31 évet követően elválik nejétől, felbukkant a hirdetés a gödöllői házról. Íme.

Mokka: Csősz Bogi inkább venne fel hitel, mintsem hogy pénzt kérjen férjétől

Az irgalmatlanul gazdag török oligarcha feleségéről a Mokka műsorvezetője állította a fenti mondatot. Sajnos a következő hat percből, amelyet Csősz Boglárka interjúztatására szántak, sem az nem derül ki, mit csinál Csősz Boglárka, amikor dolgozik, sem pedig az, hogy jól értettük-e a beharangozót, és Csősz valóban az utolsó fillérig saját maga fizeti az életét. Viszont nagyon sokszor elhangzott, hogy “üzleti élet“. Videó.

Kulka János: Soha nem fogok meggyógyulni, tudom

Rendkívül szomorú címlapinterjút adott a Nők lapjánakKulka János, amelyben kettévált személyiségéről, depressziójáról és arról mesélt, miért tartanak tőle távolságot az emberek. Ugyanakkor kiderült, hogy hamarosan megérkezik új lemeze. Bővebben.

Magánnyomozó lett Columbo lányából

Evening Standard/Hulton Archive/Getty Images

A Columbo hadnagyot alakító Peter Falknak két örökbefogadott lánya van. Jackie Falk visszavonult a nyilvánosság elől, Catherine Falk viszont követte apja ikonikus szerepének nyomdokaiba lépett. Falk élete utolsó éveiben, amikor már súlyos beteg volt, családja a hagyatékáért pereskedett. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Schobert Norbert Zoltán nevű ügyfélszolgálatosa a férjüket sakkban tartó feleségekről, rothadó Facebook-családokról és a feleségeknél gondoskodóbb prostituáltakról írt

Különös választ írt a Norbi Update Facebook-oldal egy fogyás története alatt egy kommentelőnek. “Én kevésbé vagyok támadható, ezért leírhatom” – magyarázza a meglepő nyíltság okát az ügyfélszolgálati munkatárs, aki hosszas, személyes hangvételű, levélnek beillő írásban értekezik a testi elhidegülésről. Részletek.

Nádai Anikó olyan évfordulós szerelmi vallomással köszöntötte Hajmásy Pétert, hogy szinte elszégyellte magát

“Tudom, hogy nyálas, de köszönöm, hogy vagy nekem” – olvasható a hashtagbe tömörített magyarázkodás az üzenet végén, amelynek érdemes elolvasni a teljes szövegét, őszi vízparti fotós romantika is jár hozzá. Íme.

Rúzsa Magdi terhesfotójának magazinban lenne a helye

“Lecsendesült, elbabázgatós…” – írta a fénykép mellé, amelyen az utolsó meleg őszi órákat kihasználva lehunyt szemmel pihen egy hatalmas karosszékben. Fotó.

Vujity Tvrtko Hosszú Katinka védelmére kelt: “A nő nem tárgy”

Tvrtko egy hosszú posztban fakadt ki, miután megjelentek a cikkek Hosszú Katinka olaszországi nyaralásán készült fényképeiről. A bejegyzést erre a linkre kattintva olvashatod.

Jamie Lee Curtis szerint a plasztikai beavatkozás egy fiatal lánynak olyan, mint láncfűrészt adni egy baba kezébe

Paul Archuleta/Getty Images

A 62 éves színésznő azt mondja, “generációnyi szépségeket törölnek el” ezekkel az eljárásokkal. Jamie Lee Curtis gondolatai a plasztikai sebészetről itt olvashatók.

Keresés az oldalon