Kiemelt Hírek 2021. szeptember 15.

Letöltendő börtönre ítélték Galambos Lajost: "Ez elfogadhatatlan"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 15.
Jókora összegű vagyonelkobzással és pénzbüntetéssel is sújtották. Lajcsi a bíróságon nem volt jelen, a temetőben várta az ítélethirdetést. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Letöltendő börtönre ítélték Galambos Lajost: “Ez elfogadhatatlan”

A több év börtön mellett jókora összegű vagyonelkobzással és pénzbüntetéssel is sújtották. Lajcsi a bíróságon nem volt jelen, a temetőben várta az ítélethirdetést. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Zalatnay Sarolta 10 milliós minisztériumi támogatást kapott Kásler Miklóstól

A nehéz anyagi helyzetére többször panaszkodó énekesnőt éppen akkor érte a szerencse, amikor nyilvános fotózkodással kísérve aláírta a Fidesz “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petícióját. Részletek.

Karikó Katalint beválasztották a világ 100 legbefolyásosabb embere közé

A koronavírus-járvány előtt teljesen ismeretlen magyar biokémikus olyan nevek mellé került, mint Harry herceg, Meghan Markle és Kate Winslet. Bővebben.

Elhunyt Póka Egon, a Hobo Blues Band és a P. Mobil egykori tagja

A magyar zenei élet ikonikus figurája, aki egyben a Kőbányai Zenei Stúdió megalapítója, egyszerűen csak jó zenét szeretett volna játszani, miközben rocktörténelmet írt. Póka Egon életéről és halálának körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Harry hercegnek ma van a születésnapja, de a királyi család nem vitte túlzásba az ünneplést

Joe Giddins – WPA Pool/Getty Images

Károly walesi herceg és Diana walesi hercegné kisebbik fia szerdán töltötte be 37. életévét, a londoni királyi rokonság reakciója alapján azonban felmerül a gyanú, hogy továbbra sem sikerült rendezniük a finoman szólva is súlyos nézeteltéréseiket. Bővebben.

Trokán Nóra először beszélt új párjáról

A Tanár főszereplője gyakorlatilag soha nem beszél a magánéletéről, szerelmi életéről az utolsó információ 2017-ből származik. Részletek.

Fluor Tomi beszólt a kormánynak

A vadászati világkiállítás kapcsán írt szúrt oda röviden, de annál élesebben. Íme.

Kiderült, mi lett a börtönben ülő Fekete Dávid hírhedt autókereskedésének a sorsa

Az új bérlőnek fogalma sem volt, hogy az ingatlan milyen súlyos bűncselekmények helyszíne volt. Fotó és további információk itt.

Az megvan, hogy Károly herceg és Ralph Fieness ugyanannak a királynak a leszármazottai? Hírességek, akikről sosem gondoltad volna, hogy rokoni kapcsolatban állnak egymással

Angelina Jolie, Ben Affleck, Katalin hercegné, és még sokan mások szerepelnek ebben a válogatásban, amelyben feltárják hasonlóan széles körben ismert rokoni kapcsolataikat.

Exkluzív interjút készített az nlc.hu Michael Keatonnel: “Nagyon jó móka volt újra Batmant játszani”

Christopher Polk/Getty Images

Vita tárgyát képezi, de sokak szerint ő volt minden idők legjobb Batmanje, aki szeptemberben már a hetvenedik életévét töltötte be, mégis ismét akcióhőst alakít, méghozzá gonoszat. Új filmje apropóján mesélt régi akciófilmekről, könyvekről, sötét és kevésbé sötét figurákról, arról, hogy milyen volt a nagy visszatérése a Birdman című filmmel, és természetesen arról, hogy milyen érzés volt ismét Batman szerepébe bújni. Interjú.

Keresés az oldalon