Kiemelt Hírek 2020. november 26.

Letesztelték Orbán Viktort

Startlap Kiemelt Hírek 2020. november 26.
Önkéntesnek állt a miniszterelnök rövid időre egy koronavírussal kapcsolatos szűrővizsgálatokat végző csoporthoz. Esti hírösszefoglaló.

Ami késik, nem múlik: letesztelték a kormányfőt is

Saját közösségi oldalára töltött fel egy videót csütörtök délután a miniszterelnök, aki csatlakozott egy önkéntesekből álló, koronavírust tesztelő csoporthoz. Persze mielőtt mindezt megtette volna, még rá is várt egy teszt. Ide kattintva egy felvétel segítségével lehet végigkísérni, merre is járt Orbán Viktor. 

Egymást váltják a nők a szlovák házelnök kórházi ágyánál

Fotó: Pier Marco Tacca/Getty Images

Ráadásul védőfelszerelés nélkül mászkálnak, reggelig maradnak, bemennek a konyhába, a kiakadt nővéreket kirúgással fenyegeti a vezetőség. Boris Kollár egy autóbaleset miatt került a kórházba, de ennél sokkal érdekesebb az, hogy kivel is utazott, mielőtt elszenvedte volna a karambolt. Részletek

18 sorozathibát találtak az orosz metrókocsikon

A Népszava szerezte meg az orosz metrókocsik beszerzését vizsgáló jelentést, mely számtalan hibát tárt fel, kezdve attól, hogy valószínű anyagilag alig érhette meg a járművek felújítása. A kialakult legsúlyosabb problémákat ez a cikk taglalja. 

Óriási tömeg búcsúztatja Diego Maradonát

Szurkolók, rajongók tízezrei tisztelegnek és vesznek végső búcsút a szerdán elhunyt Diego Maradonától Buenos Airesben, a legenda esti temetése előtt. Részletek

Valamiért csak fideszes települések nyernek pénzt a Szerencsejáték Zrt. által indított programban

Az állami cég kezdeményezése ráadásul kapcsolódik egy európai lehetőséghez, amely olyan játszóterek építését tűzi ki célul, ahol fogyatékossággal élő és ép gyerekek együtt is játszhatnak. Bővebben

A franciáknál valamit nagyon jól csinálnak, hétről hétre csökken a fertőzöttek száma

A koronavírus-járvány minden mutatója javul Franciaországban, a napi esetszám az elmúlt hét óta 30 százalékkal csökkent, és december közepére, amikor is a tervek szerint az általános karantént felváltja az éjszakai kijárási tilalom, ötezer alá süllyedhet. Hogy mindez minek köszönhető, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Rengeteg dolgozójának intett búcsút a Disney

A cég saját bejelentése szerint jövőre rekordmennyiségű alkalmazottat készül elbocsátani a koronavírus-válság által okozott forgalomcsökkenés miatt. Hogy egész pontosan mekkora is ez a szám, és a vállalat mely szegmensét is érinti, arról itt lehet többet megtudni. 

A határkerítést átugorva szökött meg Észak-Koreából egy tornász

Fotó: Lee Jin-Man-Pool/Getty Images

Tornásztudásának köszönhetően tudott átszökni Dél-Koreába egy észak-koreai sportoló, aki a két országot elválasztó határkerítésen átugorva jutott át a szigorúan ellenőrzött határszakaszon – jelentette a dél-koreai sajtó. Az elképesztő sztori egyetlen kattintás után fog kiteljesedni.

Keresés az oldalon