Kiemelt Hírek 2021. október 25.

Lesifotót közölt a Bors: egymásba szeretett a Hír Tv két műsorvezetője?

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 25.
Kollégáik előtt is titkolják a viszonyt, mindketten közel egy éve váltak el - állítja a lap. Az esti műsorsáv két ismert figuráját, akiknek képmásával épp az utóbbi hetekben plakátolták tele az országot, a reptéren fotózták le együtt. Bulvárösszefoglaló.


Getty Images

Lesifotót közölt a Bors: egymásba szeretett a Hír Tv két műsorvezetője?

Kollégáik előtt is titkolják a viszonyt, mindketten közel egy éve váltak el – állítja a lap. Az esti műsorsáv két ismert figuráját, akiknek képmásával épp az utóbbi hetekben plakátolták tele az országot, a reptéren fotózták le együtt. Ha kíváncsi vagy, kikről van szó, és megnéznéd a felvételt, akkor itt folytasd az olvasást.

Polgár Árpád elárulta, honnan van az a rengeteg pénz: “Amíg élünk, addig azt csináljuk, amit akarunk”

Polgár Tünde férje, aki gyakorlatilag már 55 éves korára elérte, hogy egyetlen családtagjának se kelljen dolgoznia soha többé, elmesélte, miből élnek olyan jól. Videó.

Szinetár Dóra elbűvölő fényképeket mutatott: Szinetár Miklós mesét olvas unokájának

“Vannak dolgok, amiket ők csak egymástól kaphatnak meg. A családban a legkisebb, és a legnagyobb”

– írta Szinetár felvételekhez, és hát nem is nagyon lehet a látottakat ennél szebben kommentálni. Íme a fotók.

Tóth Gabi összeveszett Majkával: “Hárman szépeket mondtatok, én hadd mondjak olyanokat, ami egy kicsit jobb”

Venczli Zóra sírásban végződő, szakítós számát követően az utolsóként nyilatkozó Majka elviccelte a dolgot, méghozzá kiválóan, Pápai Joci is sikítva röhögött, Tóth Gabi viszont teljesen kiborult. Videó.

Vin Diesel kísérte az oltár elé az elhunyt Paul Walker lányát

Dave J Hogan/Getty Images

A Halálos iramban két főszereplője nagyon szoros barátságban állt. Louis Thornton-Allan és a 22 éves modell, Meadow Walker egy elegáns ruhában, a Dominikai Köztársaságban mondta ki az igent. Galéria.

Kocsis Tibor: Amikor megnyertem az X-Faktort, az akkori sajtósom óva intett a coming outtól

“Már leéltem 40 évet, és tudom azt, hogy minden egyes nap, amit bezárva töltesz ezzel a sztorival, az elpocsékolt idő”

– közölte az énekes, aki szerint Magyarországon közel sem olyan mértékű a homofóbia, már nem lehet tovább gerjeszteni. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Köllő Babett szédületes ruhakölteményt villantott a Sztárban Sztár leszek! élő adásában

Szinte sajnáljuk, hogy csak a stúdióban viselte, mert ott a szett fele nem látszott, márpedig a látvány annyira durva és különleges, hogy mindenképp megéri megszemlélni az egészet. Szerencsére ezzel Köllő is egyetérthetett, és posztolt róla egy fotót

Natalia Oreiro orosz állampolgárságot kapott Putyintól

Oreiro újdonsült oroszságának története még a szintén állampolgárrá vált Gérard Depardieu és Steven Segal eseténél is furcsább, ugyanis az egész egy viccelődésből indult. Bővebben.

Elhunyt Günther a Jóbarátokból

Danny Feld/NBCU Photo Bank

James Michael Tyler, aki élete tíz legjobb éveként emlékszik a sorozatban eltöltött időre, mindösszesen 59 éves volt, amikor vasárnap otthonában meghalt. Részletek.

Alec Baldwin másfél évre börtönbe kerülhet

A jogi szakértők is megszólaltak a kellékfegyverrel halálosan megsebesített Halyna Hutchins tragikus esetéről. Részletek.

Keresés az oldalon