Lerohanták az Aldikat Katalin hercegné csizmája miatt

Startlap - Startlap
Az üzletlánc jó érzékkel használt ki egy remek piaci lehetőséget. Bulvárösszefoglaló.

Lerohanták az Aldikat Katalin hercegné csizmája miatt

Ha Cambridge hercegnéje felvesz valamit, az minden angol nőnek kell. Általában több száz fontba kerül, ha valaki Katalinnak akar beöltözni, az Aldi jóvoltából most mindösszesen 15 ezer forintért nyílt erre lehetőség. Részletek itt.

Vajna Tímea nagymamája megszólalt unokája pénzügyeiről

Az özvegy nagymamája Vajna költekezéséről és arról beszélt, hogy a közvélekedéssel ellentétben unokája egyelőre nem jut könnyedén pénzhez, hiába örökölt egy hatalmas vagyont. Ha érdekel, miket nyilatkozott a nagyi, akkor kattints ide.

Dér Heni először mutatkozott a nyilvánosság előtt új fiújával

Az énekesnő sokáig csak sejtelmes képeken mutogatta Gergőt. Kubai nyaralásuk óta a helyzet megváltozott, szerda este első nyilvános jelenésükre is sor került, készült közös fotó is, és Dér kifejtette, hogyan jöttek össze

Németh Kristóf végre megmutatta kisfiát, a 3 hónapos Leventét

Németh elárulta, hogyan vette új felesége az anyaság akadályait, és családi életükről is mesélt ezt-azt.

Emlékszel még arra, amikor Diana hercegnő és John Travolta táncoltak egyet Ronald Reagan buliján? A legendás jelent mögött egy meglepő történet áll

Diana, Princess of Wales, wears an outfit in the colors of Canada during a state visit to Edmonton, Alberta, with her husband.

1985. november 9-én John Travolta és Diana hercegnő is hivatalos volt a Fehér Házba az akkori amerikai elnök, Ronadl Reagan báljára. Közismert tény, hogy ezen az eseményen 15 percen át táncoltak együtt a Szombat esti láz zenéire, azt viszont a legtöbben nem tudják, hogy milyen események sora vezetett idáig.

Irreális összeget követelnek a végrehajtók Szigeti Ferenctől, a Karthago zenészétől

Szigeti Ferenc a budapestiek egyik jól ismert rémálmát élte meg, amikor kézhez kapta csekkjét, amelyen – hála a józan ész csíráját is nélkülöző szabályozásnak – egy mellbevágóan nagy szám állt. Ha érdekel az eset, akkor ebben a cikkben elolvashatod a zenész beszámolóját.

Szente Vajk elárulta, hogyan jött össze új barátnőjvel, a 12 évvel fiatalabb Fannival

Erdélyi Tímea volt férje már nem tudta tovább titokban tartani új kapcsolatát, így inkább elárulta, kiről van szó, és azt is, hogy miként indult a viszony. Részletek itt.

Monica Belluccinak van egy 15 éves lánya, aki talán még világszép anyjánál is gyönyörűbb

Az alig 15 éves Deva Cassel lett a Dolce & Gabbana egyik illatának arca, és nem véletlenül: Monica Bellucci és Vincent Cassel nagyobbik lánya mindkét szülőjétől a legjobbakat örökölte, legalábbis ami a külsőségeket illeti. Íme Deva Cassel fényképeken.

Noszály Sándor leleplezte új feladatát

 Az egykori Nagy Ő büszkén beszélt arról, mivel foglalkozik most.

“Amit a legjobban bánok az életemben, az a válásom” – Ben Affleck szokatlanul nyíltan beszélt a házasságáról, kudarcairól és függőségéről

Ben Affleck és Jennifer Garner 2011-ben, még boldog házasságban. (Fotó: Christopher Polk/Getty Images for VH1)

Ben Affleck hamarosan bemutatásra kerülő új filmje, a The Way Back egy alkoholizmussal küzdő edző küzdelméről szól, ami igencsak erősen összekapcsolható a színész valódi életével. Ennek kapcsán Affleck egy szokatlanül őszinte interjúban beszélt a New York Timesnak saját problémáiról. A beszélgetés legérdekesebb részeit ebben a cikkben találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Így nézhetne ki ma az idős Lady Diana - bámulatos Instagram-fotók

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...