Lemondott Staudt Gábor, a jobbik politikusa

Startlap - Startlap
Lemondását magánéleti okokkal indokolta.

A politikus Facebook-oldalán jelentette be, hogy beadja lemondását. 

“Az ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim alapján a tavaszi ülésszaktól nem tudom ellátni országgyűlési képviselői feladataimat, ezért kértem, hogy gondoskodjanak mandátumom betöltéséről. Döntésemet nehéz szívvel hoztam meg, hiszen a Jobbiknak 2004 eleje óta vagyok tagja, 2006 óta minden országgyűlési választáson jelöltként indultam, közte két főpolgármester-jelöltséget is vállalva, és közel kilenc aktív évet tudhatok magam mögött parlamenti képviselőként.

Hangsúlyozni szeretném, hogy döntésemben semmiféle párton belüli feszültségek vagy belharcok nem játszottak szerepet, a Jobbik az elmúlt félév nehéz időszaka után újra erős, egységes és készen áll a politikai megmérettetésekre!

A néppártosodás folyamatát mindig is támogattam, mint az egyetlen járható utat, hogy hazánk sorsára meghatározó befolyásunk lehessen. Ezt a munkát képviselői megbízatásomról való lemondásomtól függetlenül a jövőben is minden szakmai tudásommal segíteni fogom. Parlamenti helyemet az elnökség döntése alapján olyan harcostársamnak adom át, aki ugyanúgy teljes erőbedobással fog harcolni a hazánkat kifosztó, magyart magyar ellen fordító, végtelenül gátlástalan Orbán-rezsim ellen. Nehéz döntésem elfogadását kérem mindenkitől, aki követte és támogatta munkámat, ahogy azt korábban fájó szívvel kértem a Jobbik elnökségétől is!”

Kedves Facebook követőim!Az ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim…

Közzétette: Staudt Gábor – 2018. december 18., kedd

Ez is érdekelhet

képcím

Biogolyóstoll, fideszes pártkatona - ellenzéki reakciók Sulyok...

képcím

"Orbán Viktor ma mindenről beszélt, csak a lényegről nem" -...

képcím

Október 23: a politikai pártok megemlékezései