92 éves nő lelőtte a saját fiát, mert nem akart otthonba menni

Az amerikai nő 92 évesen vette kézbe a gyilkos fegyvert.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-04 17:33

Fotó: 24.hu

A gyilkosság nem ismer határokat, az Egyesült Államokban ugyanis egy 92 éves amerikai nő lőtte le 72 éves fiát, amiért nyugdíjas otthonba akarta küldeni – írja a BBC.

Anna Mae Blessing, a gyilkosság vádlottja azt hajtogatta, hogy „elvetted az életem, ezért én is elveszem a tied”. A nőt arizonai otthonából – ahol fiával és az ő barátnőjével éltek együtt – vitték a rendőrségre. Az asszony elmondta a rendőröknek, hogy még az öngyilkossággal is megpróbálkozott.

Az eset Phoenix városától nem messze fekvő Fountain Hills településen történt. Az idős nő fia megpróbálta rávenni anyját, hogy költözzön egy idősgondozó otthonba, mert állítása szerint egyre nehezebb volt együtt élni vele.

Az asszony két lőfegyvert rejtett a ruhája alá, majd egy vita után a fiára támadt vele a hálószobájában. A férfival két lövedék végzett, egyik a nyakán, másik az állán találta el. Ezt követően a férfi barátnőjével is végezni akart, de neki sikerült elvennie előbb az egyik, majd a másik pisztolyt is az idős nőtől, majd elmenekült, és hívta a rendőrséget.

A rendőrök Anna Mae Blessinget a foteljében ülve találták meg. A nő később azt mondta, megérdemli, hogy örökre elaltassák cselekedetéért.

Az asszonyt előre megfontolt szándékból elkövetett emberöléssel vádolják, az óvadékot pedig 500 000 dollárban, átszámítva körülbelül 140 millió forintban állapították meg.

Fotó: Maricopa County Sheriff’s Office

Mai nap hírei

Örményország teljes katonai mozgósítást rendelt el

demokrata.hu4 órája

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu5 órája

Kocsis Máté bemondta a Kossuth Rádióban, hogy a baloldal képtelen az összefogásra

168ora.hu9 órája

A jövő vonata robog Ausztriában

koponyeg.hu9 órája

Bevetésre indulnak a törzscsuklós nehéztraktorok

agroinform.hu9 órája

50.000 Ft alatti bomba ajánlatok a hétvégére – Ne maradj le!

gsmring.hu10 órája

Rövid élet után gyors búcsú Mercedes X-class

gepmax.hu12 órája

5+1 dolog, amiről nem is gondolnád, de a szüleidtől örökölted

joy.hu13 órája