Lefagyhat a mosoly Orbán Viktor arcáról

Életveszélyben van a nő, aki egy ferencvárosi kórházból tűnt el. Napokkal azután, hogy önkormányzati lakásba költözhetett, már a Fidesznek kampányol Reviczky Gábor. Halottnak tettette magát a gönci férfi, hogy ne verjék agyon 20 ezer forint miatt. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-11 08:59

Fotó: Jack Taylor/Getty Images

Gyorsan lefagyhat a mosoly Orbán Viktor arcáról

“Kiegyensúlyozottabb, józanabb uniós vezetést” várnak az új Európai Bizottságtól – közölte a kormány, miután Ursula von der Leyen EB-elnök bemutatta a biztosjelöltek végleges névsorát. Igen ám, de hiába viselkedett a volt német védelmi miniszter elődjénél jóval barátságosabban Orbánnal, a magyar kormány számára igazán fontos pontokban már nem lesz kompromisszumkész… A részletekért itt folytasd az olvasást.

Életveszélyben van a nő, aki egy ferencvárosi kórházból tűnt el

Újfalusi Katalint keresi a rendőrség, aki kedden este 7 óra körül hagyta el a IX. kerületi kórházat. Itt életveszélyes sérülése miatt kezelték a 44 éves nőt, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. Személyleírását, fényképét, valamint a telefonszámot, ahol az ügyében várják a hívásokat, ide kattinva ismerheted meg.

Négy nappal azután, hogy önkormányzati lakásba költözhetett, Reviczky Gábor elkezdett kampányolni a fideszes polgármester mellett

Fotó: MTVA/ Zih Zsolt

A IX. kerületi Ferenc téren kapott Reviczky Gábor egy közel 82 négyzetméteres lakást, majd nem sokkal később már az első sorban állt, amikor Bácskai János, a helyi polgármester bemutatta a támogató csapatát. Az alábbi cikkből kiderül, milyen indokkal és milyen feltételekkel jutott az ingatlanhoz a színész, valamint az is, hogy mit reagált, amikor felkeresték a hír kapcsán.

Halottnak tettette magát a gönci férfi, hogy ne verjék agyon a rablók 20 ezer forint miatt

A Göncön élő Vass Bélának múlt pénteken az mentette meg az életét, hogy halottnak tettette magát, így megmenekült a rablók elől, akik 20 ezer forint miatt verték volna halálra a férfit. 

Uniós pénzből magánegészségügyi centrumot nyitott Veszprémben a polgármester bizalmi embere, miközben a helyi kórház szépen lassan összeomlik

Lelkesen örvendezett beszédében Porga Gyula veszprémi polgármester, amikor átadták azt a magánorvosi központot, amelyet Szalay Zsolt, a Fidelitas veszprémi szervezetének volt alelnöke társával közösen úniós segítséggel nyitott. Ezen a ponton nem árt emlékezni azokra a hírekre, amelyek arról szóltak, miként hullik darabjaira a település kórháza. Mit lehet tudni Szalay Zsoltról és a másik befektetőről, és hogyan jutottak pénzhez?

Gyönyörű drónvideót készítettek arról, micsoda pusztítást végzett Szegeden a hétfői vihar

Kattintás után egy drónfelvételt találsz, amelyen igen látványosan mutatják be, milyen durva károkat okozott a brutális vihar az SZTE jogi kara és a Szegedi Nemzeti Színház épületében.

Mit tippelsz, ki az egyetlen felcsúti polgármester-jelölt?

A kérdésre a választ ebben a cikkben találod.

Elindult az almaszezon, itt a lista a szedd magad lelőhelyekről

Fotó: Sean Gallup/Getty Images

Minden napra egy alma, az orvost távolt tartja – szól a mondás a gyümölcsről, amelynek annyi felhasználási lehetősége van, hogy meg se próbáljuk felsorolni. Ebben a hónapban az almával átszőtt vágyainknak csak a kreativitásunk szabhat határt, hiszen elindult a szüret időszaka, így már várják a látogatókat azok a kertek, ahol magadnak szedheted le ennek a rózsafélének az áltermését. A szedd magad kertek listáját erre a linkre kattinva nézheted meg.

Jelentős változás jön az utazási irodák árazásában

2020-tól a hazai utazási irodák többsége várhatóan követni fogja a nyugati országokban már bevett szokást, és máshogy fogják számolni az utak meghirdetett költségét. Ha érdekel, miről van szó, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hamarosan jön a következő hidegfront

Szombaton véget ér az ilyenkor szokásosnál enyhébb időjárás, mivel egy átvonuló hidegfront miatt jelentős lehűlés következik. Részletes időjárás-előrejelzést itt találsz.

Mai nap hírei

4136-tal nőtt a magyarországi fertőzöttek száma

demokrata.hu3 órája

Rekord mennyiségű hó Kanadában

koponyeg.hu4 órája

Előzetes regisztráció indul a koronavírus elleni oltásokért

szimpatika.hu6 órája

Mi lenne, ha az egyik diplomádat becserélnéd egy kis intelligenciára?

she.life.hu7 órája

Kate Moss annyira szép a Vogue legújabb címlapján, hogy szavakat sem találunk

joy.hu9 órája

Szájer-ügy: megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak

168ora.hu17 órája

Micsoda? Gyomirtás propán lánggal?

agroinform.hu18 órája

Bőr hátlappal és 12 GB RAM-mal érkezett a ZTE Axon 20 5G Extreme Edition

gsmring.hu18 órája